inzerce, prodej, prodám, bazar

UHER PS 20

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám gramofon UHER PS 20 plne funkční viz foto
UHER PS 20
Podobné inzeráty
cívkový magnetofon UHER Variocord 263 Stereo tappe deck
Prodám cívkový magnetofón UHER Variocord 263 přidám příslušenství cívky a pásky. dotazy na tel Technický stav na dotaz.popř výměna hodnotově.Dohoda.
UHER Reference No1 minisystém s VU metry
Uher Reference No1 Zajímavý minisystém. Cd přehrávač. Tuner s RDS. Loundness. Možno připojit další komponet/tel,TV apod. Bez DO. Plně funkční. Přehrává i pálená cd. Osobní vyzkoušení a odběr vítán. Možnost odeslání,ale neručím za poškození přepravou. Platí do smazání.
UHER CDC 1410 , CD přehrávač na 6 médií.
UHER CDC 1410 , CD přehrávač na 6 médií. Plně funkční , bere velmi rychle pálená CD. Použitý, bez vady. Poštovné: platba na účet 120,- Dobírka 150,- Zásilkovna: na účet na výdejnu 79,- dobírka na výdejnu 102,- Balíkovna 65,- Osobní odběr na Praze 15.
Pásková dráha UHER Tonkopftrager Z322
Prodám páskovou dráhu UHER Tonkopftrager Z322. Včetně krabičky. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Soukromý prodej a vzhledem ke stáří bez záruky. Rozumnou cenu prosím nabídněte. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Děkuji za pochopení.
Páskové dráhy UHER Tonkopftrager Z322 (2ks)
Prodám páskové dráhy UHER Tonkopftrager Z322. (2KS) Včetně krabičky. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Soukromý prodej a vzhledem ke stáří bez záruky. Rozumnou cenu prosím nabídněte. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Děkuji za pochopení.
Gramofon Uher
Funkční, původně k věži, je třeba externí zdroj.