inzerce, prodej, prodám, bazar

UHER CDC 1410 , CD přehrávač na 6 médií.

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

UHER CDC 1410 , CD přehrávač na 6 médií. Plně funkční , bere velmi rychle pálená CD. Použitý, bez vady. Poštovné: platba na účet 120,- Dobírka 150,- Zásilkovna: na účet na výdejnu 79,- dobírka na výdejnu 102,- Balíkovna 65,- Osobní odběr na Praze 15.
UHER CDC 1410 , CD přehrávač na 6 médií.
Podobné inzeráty
UHER Reference No1 minisystém s VU metry
Uher Reference No1 Zajímavý minisystém. Cd přehrávač. Tuner s RDS. Loundness. Možno připojit další komponet/tel,TV apod. Bez DO. Plně funkční. Přehrává i pálená cd. Osobní vyzkoušení a odběr vítán. Možnost odeslání,ale neručím za poškození přepravou. Platí do smazání.
Philips CD Changer CDC-586
Prodávám tento Philips CD Changer CDC-586 vhezkém a plně funkčním stavu
YAMAHA  CDC 585changer
Dobrý den, nabízím k prodeji cd měnič na 5 disků tzv. ruletu. Jedná se o model YAMAHA CDC 585. Přístroj je v naprostém pořádku jak opticky, tak po stránce technické, disponuje cinch výstupem i optikou. Součástí nabídky je originální dálkové ovládání. Možnost zaslání nebo osobní odběr s vyzkoušením a předvedením.
UHER PS 20
Prodám gramofon UHER PS 20 plne funkční viz foto
cívkový magnetofon UHER Variocord 263 Stereo tappe deck
Prodám cívkový magnetofón UHER Variocord 263 přidám příslušenství cívky a pásky. dotazy na tel Technický stav na dotaz.popř výměna hodnotově.Dohoda.
Pásková dráha UHER Tonkopftrager Z322
Prodám páskovou dráhu UHER Tonkopftrager Z322. Včetně krabičky. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Soukromý prodej a vzhledem ke stáří bez záruky. Rozumnou cenu prosím nabídněte. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Děkuji za pochopení.