inzerce, prodej, prodám, bazar

Úchyty, madla nábytku

Kategorie: Doplňky

Madla k nábytku - zlaté 4ks - viz. foto. Nebylo nikdy použito, vyklízím pozůstalost. Prodej i jednotlivě. Cena dohoda plus dopravné nebo osobní odběr. Na dobírku již neposílám. Na dotazy odpovím k večeru, přes den se nedostanu k internetu. Platí do vymazání. Mobil .
Úchyty, madla nábytku
Podobné inzeráty
Garnýže 5ks kov - přírodní dřevo
PŘIJEĎTE A VYBERTE SI VÍCE VĚCÍ!!! VIZ. DALŠÍ INZERCE. NA CENĚ SE DOMLUVÍME!!! POTŘEBUJI VYKLIDIT GARÁŽ. Garnýže 5ks kov - přírodní dřevo. Z dětského pokoje. 1x na tři úchyty délka 209cm celkem, 180cm krajní úchyty. 1x na dva úchyty délka 168cm celkem, 140cm krajní úchyty. 3x na dva úchyty délka 150cm celkem, 119cm krajní úchyty. Délku úchytů lze pochopitelně lehce nastavit. POUZE OSOBNÍ ODBĚR!!! JESENICE U PRAHY
nová kovová madla ke skříňce 17 ks rozteč 9,6 cm
nová bílá kovová madla - úchyty ke skříňce, rozteč 9,6 cm, dva druhy hodně podobné, jedny užší madla 12 ks, širší madla 5 ks, cena 15 Kč za ks (původní cena 27 Kč/ks), vše za 200 Kč. Mohu zaslat přes zásilkovnu za 79 Kč nebo přes balíkovnu za 65 Kč.
Madla - nová
Prodám kovová madla na nábytek. Rozteč je 64 mm. Výška madla 2 cm. Součástí jsou i originální šrouby pro uchycení. Madla jsou nová, nepoužitá, byly součástí nábytku, který se nám však nehodí k ostatnímu.
Madla k nábytku
Madla k nábytku - viz. foto červené 10ks, černé 3ks, bílé 2ks, stříbrné 4ks menší. Cena dohoda plus dopravné nebo osobní odběr. Na dobírku již neposílám. Na dotazy odpovím k večeru, přes den se nedostanu k internetu. Platí do vymazání. Mobil .
Madla s dětským motivem.
Prodám madla s dětským motivem. Jedná se o skupinu madel k nábytku s motivem moře. Celkem je 10ks. Nejraději jako celek. Po domluvě možno i jednotlivě. Cena za jeden ks je 70 Kč. Při odběru všech celkem 600 Kč.
Dřevěné madla
Prodám dřevěné madla délky 12 cm ve čtyřech barvách. Každá barva v množství 50-100 ks. Více na info@, nebo na tel. . Cena dohodou.