inzerce, prodej, prodám, bazar

Úchytky plastové

Kategorie: Ostatní

Prodám krátkou dobu použité kuchyňské plastové úchytky s montážními šroubky, rozteč 128 mm, délka 139 mm, šířka 9,5 mm. Deset kusů po 15,- Kč. Dva kusy mírně poškozené (viz foto) k tomu zdarma. K ceně poštovné.
Úchytky plastové
Podobné inzeráty
Nerezové úchytky na sklo
Prodám nerezové úchytky viz foto. Úchytky jsou z kvalitní nerezi. Původní záměr nalepit na zasklení pergoly. Úchytky mají ze zadní strany osazení, které mělo sloužit pro lepší středění a držení úchytky. Pro toto osazení je potřeba mít předem ve skle díru o průměru 20mm. Toto osazení je možné po domluvě odsoustružit. Nabízím 12ks. Cena 350kč/ks prodám i jednotlivě
Kanystry 20-25 litrů plastové na naftu, vodu i jiné za 50 kč
Prodám asi 100 kusů i jednotlivě tyto velmi pěkné kanystry plastové od trestí, příchutí, sirupů do limonád a další typ na 20 litrů světlé, průsvitné - nejsou na foto, od lihu, lihové dezinfekce a desinfekce na bázi chloru či sava. Obsahy většinou 10, 20 - 25 litrů. Použitelné na pohonné hmoty, olej, AD-Blue, močovina, užitková voda i jiné. Většina těchto barevných i na pitnou vodu. Mám na prodej ještě různé plastové sudy s víkem, víkem a sponou o obsahu 40 - 60 litrů, IBC kontejnery, plastové 1000 litrové nádrže na paletě v kovové kleci, sudy plechové lakované 200 litrové od olejů. Jsou v dalších inzerátech. Prodávám ještě spoustu dalších zajímavých věcí. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné. Kanystry plastové, kanystry na vodu, kanystry na naftu, kanystry na pohonné hmoty,plastové obaly, vybavení karavanu, obytného auta.
Sudy, soudky plastové s víkem za 299 kč
Prodám tyto plastové sudy, soudky, ukládací boxy s víkem. Použité, čisté, nepoškozené za 299 kč za kus. Použitelné i jako písková filtrace k bazénu. Ideální na vodu, ovocný kvas,kysané zelí, obilí, krmení pro psy, kočky, zvířata i jiné Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu 40 - 200 litrů v cenách 199 - 399 kč. Dále 1000 litrové plastové nádrže - IBC kontejner, použité, velmi pěkné na kovové či plastové paletě v pozinkované kleci v TOP stavu za 1.999 kč. Jsou v dalších inzerátech. Podívejte se i na mé další inzeráty na Bazoši - všechny zveřejněné jsou vždy platné.
Nábytkové úchytky a závěsy
Nábytkové úchytky a závěsy. Rozteč 96mm. Použité nepoškozené. Cena za vše. Osobně.NE-SMS.
Nábytkové úchytky - knopky
Prodám antik úchytky včetně šroubků, výborný stav, průměr 2,4 cm, 16 kusů, cena /kus
Nábytkové úchytky 128mm
Nabízím nové nábytkové kovové úchytky. Rozteč 128mm. Povrch chrom lesk. Mám jich 20kusů. Cena za kus 45kč.