inzerce, prodej, prodám, bazar

Úchytka na nábytek

Kategorie: Ostatní

Úchytka na nábytek rozteč 96 mm
Úchytka na nábytek
Podobné inzeráty
Konstrukce pro fotovoltaiku,střešní háky,spojovací materiál
Nabízím: hliníkový profil 40x40 mm 2,2m 450 Kč hliníkový profil 40x40 mm 4,4m 899 Kč Hák vario 150 Kč Hák Bobrovka 130 Kč Kombi vrut M10x250mm s nerezovou destičkou 75 Kč Středová úchytka 15Kč Koncová úchytka 15Kč Konstrukční vrut 8x100mm 6Kč + ostatní spojovací materiál. FVE panely neděláme.
7 dílný skládací nábytek ze dřeva
7-dílný zahradní nábytek je vyroben z tmavě červeného meranti - nejžádanější z tropických materiálů na výrobu zahradního nábytku, má vynikající trvanlivost , dlouhou životnost , vysokou tvrdost a dobrou opracovatelnost. Nábytek je povrchově upraven bezbarvým teakovým olejem. Vzhledem k tomu, že nábytek je vyroben z přírodního materiálu, je kresba dřeva a jeho zbarvení na každém kusu nábytku unikátní. Rozměr židle: 50 x 53 x 83 cm. Rozměr stolu: 135 x 80 x 74 cm. Nábytek je skládací, je vhodný tedy i do menších prostor, byl použit 2 sezony, vždy pod přístřeškem a na zimu uschován, na stole je místy "kolečko" od vody-viz foto + má připravenou díru pro vklad slunečníku, nemá na nic vliv. Cena za celý komplet stolu + 6 židlí. Ideálně osobní odběr, případně po dohodě můžeme i dovézt. + šedé PODSEDÁKY na židle nechám ZDARMA Kontakt prosím emailem, číslo posílám vážným zájemcům:)
Nábytek za odvoz
Dobrý den, nabízím nábytek za odvoz. Gauč cca 1.2 m vysoký, 2 m široký Křeslo cca 1.2 m vysoké, 1,4 m široké Nábytek je použitý, ale před předáním bude dezinfikovan pomocí myčky pro koberce a nábytek Karcher. Kvůli tomu taky zadarmo dostanete návleky ve dvou barvách, které jsou vidět na křesle. Podmínkou je že sami si zařídite odvoz. Nábytek je třeba vyzvednout v Praze(Stodůlky) a snést z druhého patra baráku, jinak je zcela zadarmo.
Nábytek z mobilheimu
Nábytek byl umístěný v zakoupeném mobilheimu. Nábytek je používaný , pro méně náročného kupujícího . Na prodej je obývací nábytek , ložnice ( skříňky ,postel , světlo). Krb prodávám zvlášť( cena krbu 1990 Kč) To ,co je k prodeji, vyznačeno červeně . Vlastní odvoz a demontáž Zdarma přidám v případě zájmu matraci ( horší stav)
VČELÍ VOSK NA DŘEVO BEEWAX 1+1
2ks za cenu 250kč Rychle obnoví váš starý nábytek. Postrádá váš dřevěný nábytek lesk? Oživte nudný nábytek dřevem včelím voskem BEEWAX! Bohatá složka včelího vosku dokáže účinně pokrýt trhliny a omezit škrábance na površích, takže bude váš starý dřevěný nábytek vypadat jako nový! Složení: Včelí vosk 55 %, palmový vosk 20 %, sladký pomerančový olej 20 %, olivový olej 5 % Prosím pište SMS nebo e-mail děkuji.
Uchytky na nábytek
Uchytka černá, tvrdý bakelit, rozteč- čpičky 13,2cm ještě 36 ks. Mohu poslat i na dobírku.