inzerce, prodej, prodám, bazar

Učebnice, obor SOU kuchař-číšník, kuchař,

Kategorie: Kuchařky

Prodám balíček 12 učebnic (včetně některých vyprodaných titulů) jako celek pro obor SOU kuchař – číšník, stav velmi pěkné, učebnice jsou nové nebo skoro nové. Pořizovací cena byla 3126,- Kč + několikero poštovné. Nyní za vše pouze 1.600,- + poštovné,nebo osobní předání.
Nezasílám jednotlivé učebnice zvlášť.

Seznam učebnic:

1) Základy Ekologie- Danuše Kvasničkvá, 2010 nakladatelství Fortuna.

2) Technologie přípravy pokrmů 3, Hana Sedláčková, 2008 nakladatelství Fortuna.

3) Technologie přípravy pokrmů 4, Hana Sedláčková , 2009 nakladatelství Fortuna.

4) Němčina v gastronomii, Alena Formanová, Zdena Žmudová, 2000 nakladatelství Informatorium.

5) Kuchařské práce, technologie 1 díl, Alena Šindelková, 2001 nakladatelství Parta.

6) Kuchařské práce, technologie 2 díl, Čermáková,Vybíralová, 2002 nakladatelství Parta.

7) Blockbuster, 2004 nakladatelství Expres Publishing.

8) Stolničení, Gustav Salač, 2006 nakladatelství Fortuna.

9) Potraviny a nápoje, Petr Kružliak, nakladatelství IQ 147.

10) Sbírka úloh z matematiky pro SOU a sSOŠ, Hudcová-Kubíčková, 2007 nakladatelství Prometheus.

11) Matematické, fyzikální a chemické tabulky-vzorce pro střední školy, 2009 nakladatelství Prometheus.

12) Němčina pro číšníky a kuchaře, včetně CD,Věra Hoppnerová, 2010 nakladatelství Ekopress.

Nezasílám jednotlivé učebnice zvlášť.Zašlu jako jeden balíček.
Učebnice, obor SOU kuchař-číšník, kuchař,
Podobné inzeráty
MISTR KUCHAŘ
Mistr kuchař kompletní jako nové. Včetně 2 plastových krabic.
Jaromír Trejbal – Nová kuchyně
Jaromír Trejbal – Nová kuchyně Vydáno: 1947, Živnotisk Počet stran: 213 Jazyk vydání: český Ilustrace/foto: Jan Sedlák Autor obálky: Václav Kabát Vazba knihy: pevná / vázaná Náklad: 5 500 ks Bez přebalu Stav knihy: lehce opotřebovaná Osobní kuchař Vlasty Buriana!!
Annenka Manning - Kurz domácího pečení NOVÁ kniha
Staňte se skvělým pekařem krok za krokem - Annenka Manning při platbě předem poštovné doporučeně 65 Kč, osobní předání je možné v centru Ostravy; koukněte se i na další moje věci, díky! Ať už jste začátečník nebo pečete často, tato kniha pro vás bude užitečná. Anneka Manning vám odhalí 10 základních postupů, které jsou základem pro každé pečení. Kniha obsahuje 90 receptů na sladké i slané pečené dobroty, s jejich pomocí se stanete zručnějšími a bude z vás pekař, jak má být! "Tato kniha je absolutně skvělá, zaujala mě hned od první stránky. Anneka přistupuje k pečení logicky, dělí své recepty do skupin podle postupů. Je geniální. Každý recept vypadá chutně. Zaručuji vám, že tato kniha se stane klasikou. " Stephanie Alexander AO "Těžko najdete vášnivější pekařku než je Anneka. Rozmanité a prověřené recepty a spousta užitečných tipů... tato kniha je skvělým pomocníkem při pečení." Matt Moran, kuchař a porotce v soutěži The Great Australian Bake Off
kuchař Babica - 3 knihy
Babicovy dobroty 2 rok vydání 2010; stran 187 nakladatelství Eminent Nejlepší recepty z televize rok vydání 2010; stran 100 nakladatelství TV Producst Nejlepší recepty rok vydání 2009; stran 100 nakladatelství TV Producst vazby tvrdé; 100% stav cena za vše 120 Kč + poštovné
Das neue bayrische Kochbuch
Alfons Schubeck: Das neue bayrische Kochbuch, vydal Zabert Sandmann 1990, velmi populární bavorský autor a špičkový kuchař, 256 stran, četná barevná vyobrazení, formát A4, pevná vazba, velmi zachovalý stav ( nepoužitá ) - vhodná jako dárek - cena Kč 150 plus poštovné ( Balíkovna ) Kč 65 nebo osobní předání ve Zlíně
TAŠL - ODBORNÁ NAUKA PRO ŘEZNÍKY / RECEPTÁŘ
Soubor dvou knih Josefa Tašla (1897–1967), řezníka a uzenáře z Veselí nad Moravou a odborného učitele živnostenských škol pokračovacích ve Zlíně a v Uherském Hradišti. Nová kniha. Formát A5, 180 stran, pevná šitá vazba. 3. vydání obou knih, v roce 2019 vyšlo v nakladatelství OSSIS Tábor. Odborná nauka pro řezníky a uzenáře, mající podtitul „učebnice odborných škol pokračovacích pro učně řeznické a uzenářské“, provádí čtenáře všemi fázemi zpracování masa od nákupu přes porážení a bourání až k masné výrobě. Nauka vyšla poprvé zřejmě v roce 1936, podruhé v roce 1937 či 1938. Nejen učňům a tovaryšům, ale i mistrům uzenářům byl určen Tašlův Receptář. Autor v něm uvedl 50 receptur charakteristických dobových masných výrobků, přičemž použil zcela unikátní grafické zpracování receptů. První vydání vyšlo v roce 1935 či 1936, druhé v roce 1939.