inzerce, prodej, prodám, bazar

Ubytovna Havlíčkův Brod

Kategorie: Ostatní

Na prodej nabízíme budovu ubytovny, která je podsklepená a má 4 nadzemní podlaží.
Ubytovna má kapacitu 128 lůžek, pokoje jsou rozděleny do buněk, každá buňka má samostatné sociální zařízení, které byly rekonstruovány v r. 2020.
Na každém patře se nachází společná kuchyň. Vytápění je řešeno plynovou kotelnou.

Spolu s budovou a prodávají i pozemky s výměrou 3900m2. Užitná plocha je 3200m2 a zastavěná plocha je 1170m2.
Budova má vlastní parkoviště.

Lokalita
Ubytovna se nachází na ulici Jihlavská, cca 5 minut od cestra města. V blízkosti ubytovny jezdí MHD.


Prohlídka je možná po předchozí telefonické domluvě.

Zastupujeme se přímo, jako majitel nemovitosti, bez spolupráce s realitní kanceláří.

Pro více info: volat pouze vážný zájem ne RK. DĚKUJI!
Ubytovna Havlíčkův Brod
Podobné inzeráty
Ubytovna Dobešice Písek
Na prodej nabízíme budovu ubytovny spolu s pozemky a parkovištěm. Budova je 4 podlažní, přičemž 1.NP -3.NP mají totožnou dispozici. Ubytovna Dobešice má kapacitu 190 lůžek se nachází v průmyslové zóně Písek- Čižovská. Dispozice je řešena buněčným systémem, kde poskytuje ubytování ve 2 lůžkových pokojích, přičemž každá buňka má vlastní sociální zařízení a vybavenou kuchyňku. Ubytovna má vlastní parkoviště a recepci. Na prodej je celkem 1867m2, z čehož zastavěná plocha pozemku je 700m2. Vytápění je řešeno plynovou kotelnou, přičemž v červnu, by měl být objekt napojen na teplovod. Ubytovna je zrekonstruovaná, zateplená spolu s výměnou oken, ... Prohlídka je možná po předchozí telefonické domluvě. Zastupujeme se přímo, jako majitel nemovitosti, bez spolupráce s realitní kanceláří. Pro více info: Prosím volat pouze vážný zájem ne RK. DĚKUJI!
loď plouvoucí ubytovna, botel
Plovoucí ubytovna o délce 30,05m, šířka 5,10m. Ubytovna, botel byla postavena v roce 1976. Využití po rekonstrukci na ubytování, rekreaci atd. Nádní plavidla je suché bez kondenzátu. Plavidlo není udržováno nátěry. V listopadu 2022 provedeno kontrolní měření obšívky na žádost SPS, dokument k nahlédnutí. Vnitřní část ubytovny je vyklizena, zbavena starých, nekovových přepážek. Ubytovna v současnosti ukotvena v areálu přístavu Marina Vltava Nelahozeves. Při rychlém jednání možnost dohody. Náklady na odsun si platí kupující. 230 000,- bez DPH KOntakt:
Ubytovna Pohraniční Ostrava
Na prodej nabízíme ubytovnu pohraniční v Ostravě. Budova má jedno podzemní a tři nadzemní podlaží, s využitelným podkrovým. Dispozice jednotlivých podlaží jsou uspořádány kolem centrálního schodiště. Součástí budovy je přístavba kotelny (plynové vytápění) v zadní části pozemku. Funkční využití podlaží: 1PP -suterén-nebytový prostor, archiv. 1. a 2.NP - slouží pro ubytování s celkovou kapacitou 32 lůžek ve dvou a tří lůžkových pokojích. Sociální zařízení je společné na každém patře. Standardní výbavou všech pokojů je TV a chladnička. Ve společných prostorách ubytovny jsou k dispozici vybavené kuchyně a také možnost praní prádla. Připojení na Wifi i parkování před budovou je samozřejmé. 3. a 4.NP -nebytový prostor, kanceláře, archiv, soc. zařízení. Vzhled a stav budovy odpovídá věku. Interér budovy prošel rekonstrukcí v r.2015 Ubytovna má vlastní parkoviště za branou, pod kamerovým dohledem. Spolu s budovou se prodávají i pozemky o výměrě 850m2. Užitná plocha je 780m2 a zastavěná plocha je 300m2. Budova má vlastní parkoviště. Lokalita Ubytovna se nachází na ulici Pohraniční, v blízkosti areálu Vítkovice, cca 10 min. od centra města. Prohlídka je možná po předchozí telefonické domluvě. Zastupujeme se přímo, jako majitel nemovitosti, bez spolupráce s realitní kanceláří. Pro více info: Prosím volat pouze vážný zájem ne RK. DĚKUJI!
Ubytovna Rokycany
K prodeji nabízime budovu bytovny. Ubytovna je 2 patrová s kapacitou 190 lůžek. Pokoje jsou 2-3 lůžková. Na každém podlaží se nachádzi společné sociálni zařížení. Suterén je pod celou budovou a je možné je využívat jako sklad, pronájem,... Ubytovna má recepci a okolitý pozemek je využívaný jako parkoviště. Vytápění je plynovou kotelnou, v blízkosti je veden teplovod s přípojkou dovedenou až do objektu. Na prodej je celková plocha pozemků 3.589,00 m2 z toho: zastavěná plocha 1.239,00 m2 ostatné plochy (zeleň+parkoviště) 2350,00 m2 Lokalita Nemovitost je umístněná ve výhodné lokalitě. V blízkosti je průmyslová zóna Rokycany- jih. Výborní dopravní dostupnost zabezpečuje spojení dálnice D5 (Praha-Plzeň-Norimberk), dostupnost cca 30 minut do Německa. V blízkosti se nachází i zastávka autobusové dopravy. Na nemovitost máme vypracovanou projektovou studii pro změnu na bytový dům. Prohlídka je možná po předchozí telefonické domluvě. Zastupujeme se přímo, jako majitel nemovitosti, bez spolupráce s realitní kanceláří. Pro více info: Prosím volat pouze vážný zájem ne RK. DĚKUJI!
50x Vybavení kuchyněk apartmánů
Každá sada obsahuje vše co vydíte na fotografii. Nadobi je vhodné pro plyn, elektřinu, sklokeramiku i pro indukci. Stáří 6 měsíců,perfektní stav. Cena za 1 sadu. Hotel ubytovna penzion apartman ubytovani ubytovna. Hrnce panve talire varne konvice noze pribory
Prodej nájemního domu, 342 m², Uherský Brod, ul. Svážná
Nabízíme vám ke koupi dům v klidné části Uherského Brodu se 7 apartmány o velikosti od 1+kk do 3+kk ve výměrách od 28,2 m2 do 82 m2. Celá budova je zkolaudovaná jako ubytovna, což z ní dělá zajímavou investiční příležitost s dobrou návratností. Každý apartmán má své parkovací místo a budova je již částečně obsazena nájemníky. Celý dům a prošel rekonstrukcí, každý apartmán má vlastní parkovací místo a skladovací prostor. Celý dům je vytápěný plynovým kotlem, každý apartmán má vybavenou kuchyňskou linku a vestavěné skříně. Pro osobní prohlídku nebo bližší informace kontaktujte makléře. Lokalita: Svážná, Těšov info o ceně u makléře Evidenční číslo: 811794 Energetická náročnost : Třída G - Mimořádně nehospodárná