inzerce, prodej, prodám, bazar

Ubytování v krkonoších

Kategorie: Ostatní

Jarní termíny dospělý od 500,- Kč se snídaní, 690,- s polopenzí, děti dle věku, ubytování v pensionu Bílý Hořec v Lánově u Vrchlabí, 2,3 a
4 lůžkové pokoje s vlastní koupelnou a wc, cena včetně wifi a tv na pokoji, včetně ložního prádla, restaurace s točeným pivkem, parkování u pensionu zdarma, čertvý horský vzduch,Krkonoše, výlety a atrakce po okolí,
Letní termíny též k dispozici.
Ubytování v krkonoších
Podobné inzeráty
Mauricius, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby na Mauricius. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 20.6.2023, termín příletu: 30.6.2023. Ubytování v hotelu Coco Villa, strava: snídaně. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava: snídaně pro 2 osoby, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat! Popis ubytování: Coco Villa se nachází v Mahébourgu, 2,7 km od pláže Pointe d'Esny a necelý 1 km od autobusového nádraží Mahebourg. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem na moře. Apartmány mají balkon, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Coco Villa zajišťuje službu půjčení jízdních kol a aut. Ubytování je vzdálené 33 km od golfového hřiště Le Touessrok a 37 km od Les Chute's de Riviere Noire. Coco Villa stojí 3 km od letiště Sira Seewoosagura Ramgoolama. Za příplatek je k dispozici kyvadlová doprava na letiště.
Zanzibar, pro 2 osoby, 10 dní
Prodám letenky a ubytování pro 2 osoby na Zanzibar. Pořizovací cena byla 75.000 Kč. Odlet z Prahy, termín odletu z Prahy 15.6.2023, termín příletu: 25.6.2023. Ubytování v hotelu Antonio Beach Tree House Hotel & Spa, strava: snídaně. Cena obsahuje letenky (tam i zpět) pro 2 dospělé osoby včetně tax a zavazadla 20 kg / osoba (přestup), voucher na ubytování pro 2 osoby, strava: snídaně pro 2 osoby, pojištění zavazadel, transfer na hotel a zpět. Cena je včetně přepisu původních cestujících. Cena je uvedena pro 2 dospělé osoby a je konečná. Vážní zájemci volat! Popis ubytování: Antonio Beach Tree House Hotel & Spa se nachází v obci Uroa, jen pár kroků od pláže Chwaka, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Tento 4hvězdičkový rezort nabízí turistické informace a úschovnu zavazadel. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Všechny pokoje v rezortu mají šatní skříň. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa má pokoje s vlastní koupelnou se sprchou a toaletními potřebami zdarma a výhledem na moře. Všechny pokoje mají klimatizaci a psací stůl. Každé ráno se podává kontinentální nebo vegetariánská snídaně formou bufetu. Antonio Beach Tree House Hotel & Spa provozuje restauraci, která podává africkou, americkou a kantonskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. V tomto 4hvězdičkovém rezortu si můžete zahrát kulečník a šipky a v okolí se věnovat cyklistice. Rezort je vzdálený 33 km od Muzea míru a 13 km od národního parku Jozani Chwaka Bay. Na mezinárodní letiště Abeida Amaniho Karumeho je to 34 km.
Ubytování v hotelu v Hluboké nad Vltavou
Nabízím voucher ma ubytování v hotelu. Termín 22.-24.2. Ubytování je v hotelu Podhrad. V ceně jsou dvě noci, hodina wellness (možnost připlatit), vstupenka do zoo nebo galerie, dvě snídaně a jedna večeře, to vše pro dvě osoby.
Nabídka ubytování pro pracovníky u Jaroměře
Ubytování v bytě o velikosti 60m2, 5 lůžek, vlastní koupelna a wc, vybavená kuchyň, mikrovlnka, varná konvice a wifi. Parkování na pozemku. Prohlídka možná. Cena: 200 Kč na osobu/den (zahrnuje elektřinu, výměnu povlečení). Náklady na ubytování budou upraveny smlouvou, daňově uznatelné. Nemovitost se nachází v obci Heřmanice, 3 km od Jaroměře
Ubytovani V Ceskem Raji.-NELLY-mobilni domek.
Ubytovani v mobilnim domku plne zarizenem, pro 4-5 osob. KLimatizace,moznost grilovani,soukromi,internet,televize,elektricke primotopy.Moznost parkovani.dezinfekce. Dohoda mozna,dalsi info emailem nebo po telefonu nebo: kdanice-ubytovani. Cena je za noc/cely objekt. Pri delsim pobytu na uvitanou mensi pozornost.Dohoda možná! Srdecne zveme.
Ubytování Týn nad Vltavou
Ubytování Týn nad Vltavou- jedná se ubytování v soukromí, byt je kompletně vybavený včetně internetu, klidná lokalita, vhodné pro montážní party... Kapacita 6 lůžek a druhý byt 5 lůžek.