inzerce, prodej, prodám, bazar

Těžko uvěřitelný příběh - Chris Colfer

Kategorie: Pro mládež

Prodám knihu v pěkném stavu. Je jako nová, pouze jednou čtená. Mohu poslat i přes zásilkovnu.
Těžko uvěřitelný příběh - Chris Colfer
Podobné inzeráty
Merch Tary - kniha Tary příběh parkouristy
Prodám knihu Tary Příběh parkouristy. Úplně nová, krásný stav. Na první straně je Taryho podpis. "Průvodce životem youtubera Taryho i fenomenální disciplínou parkour" Staň se parkouristou a poznej nevšední životní příběh známého youtubera Taryho! Z kluka, který vyrůstal na ukrajinské vesnici, se stal úspěšný youtuber. Parkour se pro něj stal symbolem svobody a volnosti. Svými videi vzbuzuje neuvěřitelný zájem o tento fenomén a motivuje mladé lidi k pohybu. Kromě spousty zábavných historek najdete v jeho knize také návody, jak správně začít s tréninkem parkouru. Ukázku z knížky si můžete prohlédnout zde: Zdroj: . Při koupi s: sleva. Kontaktujte mě emailem. Telefon je vymyšlený. (Popřípadě pošlu na vyžádání emailem.) Osobní předání v okolí Zlína, nebo lze poslat přes zásilkovnu nebo poštu. Podívejte se na mé další inzeráty, lze poslat více věcí za jedno poštovné.
kniha Marcus & Martinus - Náš příběh
Prodám knihu Marcus & Martinus - Náš příběh Sešly se dvě, nová, nečtená
Mix knih pro mládež
Prodám mix knih pro mládež: - Vládci moří- Magická cesta, Iva Hlaváčková, v pěkném stavu. Cena 50Kč, -Jonathan Meres: Svět podle Norma, může obsahovat ořechy. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 90 Kč, -Christopher Lincoln: Kostík Billy, Příběh z tajné komory. Od 9let. V dobrém stavu. Cena 70 Kč, - LAURA INGALLSOVÁ- WILDEROVÁ, Uprostřed hlubokých lesů a mezi indiány. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 60Kč, -Jeanne Birdsallová :PENDERWICKOVI- -- Prázdninový příběh čtyř sester, dvou králíků a jednoho moc zajímavého kluka. Od 9let. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 50 Kč, - JONATHAN SWIFT, Gulliverovy cesty. V dobrém stavu. Cena 30Kč. - Sandra Vebrová : Luko malý vlkodlak. Kniha má mírně potrhaný přebal knihy, jinak v pořádku. Cena 30 Kč, - POVEDENÁ PARTIČKA- NULOVÁ TOLERANCE, Michel Fry, čtená, v pěkném stavu. Cena 60Kč, - ROBERT A. HEINLEIN, Sirotci oblohy. Ve výborném stavu, vhodná jako dárek. Cena 40Kč, - VIKTOR BABUŠKIN, Medvědí dráp a jiné lovecké příběhy. Od 9let. V dobrém stavu. Cena 30Kč, -Rudolf Luskač : Zelený ráj. V dobrém stavu. Cena 40Kč, -Blue Balliettová: Hon na Vermeera. Od 9let. Kniha má mírně pomačkaný rožek, jinak je v pořádku. Cena 40 Kč. Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč.Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při větším odběru z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám zde více inzerátů, můžu zkompletovat balíček podle vašeho přání.
Fakt hustý
Prodám knihu Fakt hustý! v perfektním stavu! Anotace Trochu pochroumaný, brutálně ulítlý a šíleně praštěný - zkrátka fakt hustý! Divoce bláznivý a graficky velmi přesný, naprosto "hustý" nemocniční příběh, v němž nechybí tři bláznivé (v lepším případě) spolupacientky, iPhone, záhadné SMSky, zlomená noha, doktoři a policajti. Barvitě okomentovaný příběh jednoho puberťáka, jehož vynucený pobyt v nemocnici pobaví úplně každého, především ale jeho vrstevníky školou povinné, kteří v knížce naleznou četné inspirace pro přežití v jakékoliv situaci. Autor: Feldhaus, Hans-Jürgen Nakladatel: Bambook Rok vydání: 2015 (1. vydání)
Příběh lvice elsy
Příběh lvice elsy
Kniha Příběh chytrého města - Petr Mrázek
Kniha Příběh chytrého města - Petr Mrázek, 1x přečtená. Možné osobní předání - Praha. Zaslání možné po úhradě poštovného předem. Detily o knize zde: