inzerce, prodej, prodám, bazar

Těžítko, ptáček, staré hutní sklo

Kategorie: Umělecké předměty

Nepoškozené , staré , těžítko
Těžítko, ptáček,  staré  hutní sklo
Podobné inzeráty
Vzacne tezitko
Velmi vzacne stare tezitko z 19.stolet Vyrobeno podle navrhu sochare Duquesnoy Chybi mramorovy zaklad na kterem bylo tezitko spiciho ditete prilepeno. Nemel by byt zadny problem pro noveho majitele kostku nahradit. Tezitko je velmi kvalitne zpracovano do vsech detailu. Sberatelsky kousek. rozmery. delka 14.2 cm sirka 6.9 cm vyska 4.5 cm Viz foto. Osobni predani. Zasilkovna . Na dobirku Neposilam !!!!
Váza hutní sklo - Pavel Ježek
Retro autorská váza z hutního skla. Návrh Pavel Ježek - rok 1976. Hutní tvarované čeřené sklo / přejímané modré sklo. Sklárna Škrdlovice. Nepoškozená
Těžítko s fotkou v  pryskyřici
Těžítko, ozdoba na psací stůl. Fotografie zalita v pryskyřici. Fotografie je mojí tvorbou ????. 15x14x3,5 cm Poštovné 130 Kč
Váza - hutní sklo - jedinečný kousek
Prodám krásnou originální vázu z hutního skla,výška 33,5cm, průměr cca 14,5cm. viz foto Možné osobní převzetí Praha - Černý Most. Doporučená pošta - 160,- Nesměňuji a na dobírku po velmi špatných zkušenostech již nezasílám!!! Cena je pevná!!!
Autorská broušená váza
Nabízím masivní autorskou broušenou vázu,červené hutní sklo, 16 cm x 18 cm x 6,5 cm, váha 2900 g.
Ryba - hutní sklo
Krásná skleněná ryba.Délka 35 cm,výška 13 cm z hutního skla.Chybí jí kousek ocasu,proto ji nabízím jen za 200 Kc.K vyzvednutí v Brně.