inzerce, prodej, prodám, bazar

Typový průkaz - PAv-40

Kategorie: Ostatní

Nabízím k prodeji Typový průkaz na návěsný vozík PAv-40.
Typový průkaz - PAv-40
Podobné inzeráty
Jak získat zbrojní průkaz,lovecký lístek,testy pro žadatele
Prodám 4 brožury (každá má kolem 95 stran) týkající se získání zbrojního průkazu: - Jak získat zbrojní průkaz: informace (nejen) pro žadatele o vydání zbrojního průkazu (rok vydání 1998) - Jak získat lovecký lístek: informace (nejen) pro žadatele o vydání loveckého lístku (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 1998) - Kondiční testy ke zkoušce odborné způsobilosti pro žadatele o zbrojní průkaz (rok vydání 2000) Autor všech 4 brožur je Doc. Ing. Jan Komenda, CSc. Cena 300 Kč za všechny dohromady. V případě zájmu či dotazu mi napište. Předání v Brně osobně, jinak poštou, či zásilkovnou.
Koupím typový podklad T06b, T08, PS69, MS71 atd.
Koupím knihy, publikace, katalogy, seznamy, katalogy výrobků prefy, statické výpočty a zejména Typový podklad panelových a prefabrikovaných konstrukcí (paneláků, skeletů), katalogy výrobků Prefa Přeštice a podobné publikace. Díky za nabídky. Pokud by byl mobil nedostupný, prosím pište SMS.
Pav 40 XXL
Prodám zvětšený a rozšířený laminátový PAv 40. Vhodný za chopper. Výška je zachována jako u standardního.
mechanik, autoelektrikář, opravář Ostroměř, Hořice, Nová Pak
Rodinná firma s dlouholetou tradicí hledá do dílny v Ostroměři mechaniky, autoelektrikáře a opraváře kolejových vozidel kontakt: p. Ošťádal email: info@ MECHANIK, opravář kolejových vozidel plat 40 000,- - 50 000,- Pracovní náplň: opravy kolejových vozidel a údržba techniky, opravy železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Výuční list v technickém oboru: elektro, strojní, železniční, dopravní. Časová flexibilita. Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí. AUTOELEKTRIKÁŘ, mechanik plat 45 000,- - 55 000,- Pracovní náplň: Opravy a instalace elektronických obvodů kolejových vozidel a technologie selektivní aplikace pro agrochemii. Údržba techniky, opravy elektrických obvodů, železničních postřikovačů, obsluha postřikovacího zařízení na kolejovém vozidle, služební cesty (2 měsíce v roce), Podmínky: Vzdělání v oboru elektro, časová flexibilita, řidičský průkaz B Výhodou: Uživatelská znalost práce na PC, řidičský průkaz B+E, Anglický jazyk, maturita - předpoklad karierního růstu, papíry na VZV. Nabízíme: Stabilita zaměstnání a ojedinělost oboru v ČR, pátý týden dovolené, služební telefon, rozmanitá práce, příspěvek na životní pojištění, možnost karierního postupu. Možnost rekvalifikace na pozici strojvedoucí.
Autoelektrikář/-ka
Hledáme novou posilu na pozici AUTOELEKTRIKÁŘ/-KA, DIAGNOSTIK/-ČKA NÁKLADNÍCH VOZIDEL. Na této pozici jsou hlavní náplní autoelektrikářské práce, diagnostika, kontrola a měření parametrů jednotlivých soustav, ale i případné opravy nákladních vozidel. Jedná se o pozici na hlavní pracovní poměr, na plný úvazek. Místo výkonu práce: Zachrašťany u Nového Bydžova. Požadované vzdělání: - min. vyučení v oboru - práce je vhodná i pro absolventy Další požadavky: - řidičský průkaz sk. B, sk. C (výhodou) - základní znalost PC - svářečský průkaz (výhodou)
Automechanik/-čka dodávek
Hledáme novou posilu na pozici AUTOMECHANIK/-ČKA dodávek, jejíž hlavní náplní práce budou převážně opravy dodávek, pravidelné údržby, opravy podvozků, brzd, řízení, motoru atd. Jedná se o pozici na hlavní pracovní poměr, na plný úvazek. Místo výkonu práce: Zachrašťany u Nového Bydžova. Požadované vzdělání: - min. vyučení v oboru - práce je vhodná i pro absolventy Další požadavky: - řidičský průkaz sk. B, sk. C (výhodou) - základní znalost PC - svářečský průkaz (výhodou)