inzerce, prodej, prodám, bazar

Tvořítko na hamburger

Kategorie: Ostatní

Tvořítko na hamburgery, použito asi 2x, již nevyužijeme …..
Tvořítko na hamburger
Podobné inzeráty
Tvořítko Vacuvin, tvořítko na led
Nové silikonové tvořítko na led, značka Vacuvin. Vhodné i na čokoládu, nebo mražení ovocných dření, pro tvorbu želé, ..vhodné i do trouby.
Sáček na Hamburger 140 x 140mm s potiskem
Sáček na Hamburger o rozměru 140 x 140 s potiskem. V krabici je 12 balení po 500 kusech, které jsou gumičkou rozděleny na 5 x 100 ks. Uvedená cena je za 1 balení ve fólii tj. 500 kusů sáčků. Maximálně nabízím 41 balení po 500 kusech. Vyprodávám více viz: Osobní odběr na Rejtech u Trhových Svinů, nebo dovezu po trasách z Trhových Svinů do Českých Budějovic, Velešína a Kaplice zdarma nebo doprava PPL za 125 Kč.
TVOŘÍTKO NA PLNĚNÉ TAŠTIČKY
TVOŘÍTKO NA PLNĚNÉ TAŠTIČKY
Dětská sada do kuchyně
Plastová dětská sada obsahuje: Tvořítko na zmrzlinu či led Naběračka na zmrzlinu vč. lžičky a vidličky Tvořítko na zmrzlinu Kráječ na banán vč. vidličky Podívejte se také na mé další inzeráty.
Tvořítko na hamburgery PRESTO TESCOMA
Prodám použité tvořítko na hamburgery značky Tescoma. Díky šikovnému tvořítku PRESTO budou vaše hamburgery jeden jak druhý: dokonale kulaté, stejně vysoké a rovnoměrně propečené. Vyrobeno z odolného plastu v jasně červené barvě. Posílám přes Zásilkovnu za 79Kč, osobní odběr je možný v Babicích nad Svitavou nebo v Brně.
Merch Aperol - odznak, taška, tvořítko na led
Prodám oficiální nepoužitý merch Aperol: - Set dvou odznaku – 250 Kč - Tvořítko na led – 150 Kč - Laťková taška – 200 Kč