inzerce, prodej, prodám, bazar

TV stolek Meliconi 500410 poškozený obal

Kategorie: Televizory

TV stolek Meliconi 500410 je ozdobou každého interiéru, maximální nosnost je 35 kg pro horní polici, 10 kg pro vnitřní police. Je vybaven dvojitým vnitřním prostorem, každá přihrádka má ventilační otvor pro snadné vedení kabeláže. Přední dvířka jsou vyrobeny z příjemné textilie propouštějící IR záření, výborná stabilita s 5 nastavitelnými nožkami.
Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
TV stolek Meliconi 500410 poškozený obal
Podobné inzeráty
Podstavec Meliconi Rotobridge Elite M, 360° poškozený obal
Pokud vlastníte OLED TV, QLED TV, LED TV, prohnutou TV nebo jakýkoliv PC monitor, jistě vám přijde vhod vysoce kvalitní podstavec Meliconi Rotobridge Elite M. Tento praktický doplněk se pyšní elegantním designem, díky čemuž skvěle zapadne do vkusně vybaveného interiéru vašeho obýváku, kanceláře či jakékoliv jiné místnosti. Příjemně vás překvapí také kompaktní rozměry 550 × 300 × 80 mm - umístění na PC stůl či klasický TV stolek tedy nebude žádný problém. Zásluhou jeho nízké hmotnosti 6,53 kg si nemusíte lámat hlavu s častou manipulací a přemisťováním v rámci vaší domácnosti. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
TV stolek Meliconi 500412 poškozený obal
Stylová laminátová skříňka pod televizi Meliconi 500412 s prosklenými dvířky v bílém provedení unese až 35 kg. Je pojízdná, 160 cm široká, 50 cm hluboká a její výšku si nastavíte sami. Překvapí vás skrytou přihrádkou i kovovými písty, které zajišťují tiché a pohodlné otevírání dvířek. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Pouzdro na ovladače Meliconi 441563 poškozený obal
Univerzální pouzdro na dálkové ovladače značky Meliconi. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Univerzální dálkový ovladač Meliconi Control TV Digital pošk
Univerzální dálkový ovladač Meliconi Control TV Digital pro TV a tuner (digitální pozemní tuner, satelitního přijímače, včetně SKY, SKY HD, MySky, MySky HD). On-line aktualizace, kódy přes sms, kompatibilní téměř se všemi modely, kontrolka pro příjem signálu, indikátor stavu baterie, možnost zobrazení naprogramovaného kódu, infračervený signál, online průvodce, odolný proti nárazům, mechanická ochrana proti nesprávnému vložení baterií. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie).Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Televize Grundig 55GFU7800B poškozený obal
Televize Grundig 55GFU7800B s 4K HDR LED LCD, úhlopříčkou 55", technologií Micro Dimming Engine, Dolby Digital, možností instalace aplikací z Google Play a operačním systémem Android. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.
Kabel Emos SD2003 poškozený obal
SCART kabel s vidlicemi SCART, je vhodný pro DVD, RECEIVER, VCR, FLAT TV, TV. Kabel je plně stíněný pro redukci elektromagnetického rušení. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční výrobek, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka.