inzerce, prodej, prodám, bazar

TV stolek Ikea Lack

Kategorie: Obývací stěny

Prodám stůl pod televizi

model: Ikea Lack
barva: bílá mat
velikost: šíře 149cm / hloubka 55cm / výška 35cm

Stolek je v hezkém stavu, minimálně použitý. Bohužel má jednu malou odřeninu od stěhování viz. foto (dá se krásně zamaskovat bílým balakrylem.) Přidám originální vzpěry do středu stolu.

Stolek nyní skladován v suchém skladu.
TV stolek Ikea Lack
Podobné inzeráty
Stolek pod televizi BESTA s námořnicky modrými šuplíky
Prodám televizní stolek BESTA v barevné kombinaci dub sonoma X námořnicky modrá. Stolek má uprostřed dvě poličky, po bocích jsou dva velké šuplíky. Komoda je kupována v IKEA, dá se kdykoliv a jakkoliv přestavět dle potřeb. Stejně tak lze sundat nožičky a pověsit ji na zeď. Komoda má nahoře i praktický otvor s gumovým pouzdrem pro možnost protažení kabelů, např. od televize. Rozměry 180x42x39 cm. Stolek je starý rok a půl, bez poškození. Prodávám z důvodu stěhování a použití jiného stylu v novém domě. PC kolem 10 tisíc. + možno dokoupit lampy v totožné modré barvě a konferenční stolek LACK v barvě sonoma.
Prodám TV stolek LACK
Prodám TV stolek LACK v rozměru 150 cm x 55 cm.
TV stolek BESTA Ikea
TV stolek BESTA - 5.11. - 21:45 Nabízím TV stolek BESTA, pořízený v Ikea 10/2017. Stále jako nový, bez škrábanců. Šířka sestavy je 240cm, skříňky jsou na nohách. Lze rozložit na 180 + 60. Čela skříněk jsou v černém lesku a na skříňkách je bílé sklo, které dodává výsledné sestavě parádní designový pocit. Každá skříňka obsahuje polici a šuplík s dojezdem. Sestavu si můžete detailně prohlédnout v konfigurátoru Ikea pod kódem KRF5S3 a to na adrese Pořizovací cena 10.000, dnešní cena na e-shopu Ikea za nový 12.500. Sestavu nabízím za 4.000,- Pouze osobní odběr.
TV stolek IKEA
Prodám stolek pod TV Ikea Lack. Bílá barva. Rozměry: š 150 cm, v 35 cm, h 55 cm. Stav viz. foto, drobné poškození, patrné spíše až při bližším zkoumání. Pouze vlastní odvoz.
IKEA televizní stolek BESTA BURS
Prodám TV stolek IKEA BESTA BURS. Stolek / komoda je ve velmi pěkném stavu. Lehké opotřebení od užívání nábytku. Barva - černý lesk! Rozměry - 180x41x49 cm Dva šuplíky včetně pořadačů + tři přihrádky Detailní popis na:
Nábytek Ikea rozprodej (UŽ JEN 2 KUSY NÁBYTKU)
Kvůli stěhování nabízím prodej 2 roky starého nábytku. Vše ikea v černohnědé barvě. V pěkném stavu. K prodeji je: Besta TV stolek - 1200,- Besta vysoká skříň samostatně sestavená z komponentů viz foto. 2400,- kallax policový díl 4x4 PRODÁNO 2x police lack (na fotce nejsou police přidělané) PRODÁNO Kullen komoda 6 zásuvek PRODÁNO