inzerce, prodej, prodám, bazar

TV stoleček otáčecí

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám černý otáčecí stoleček pod TV
Rozměry: šířka 51,5 cm x výška 20,5 cm x hloubka 30 cm
TV stoleček otáčecí
Podobné inzeráty
Barový stoleček a hokr
Prodám barový stoječek i s hokrem. Stav je pěkný. Míry: Výška barový stoleček: 112cm Délka barový stoleček: 110cm Průměr pravá část: 68cm Průměr levá část: 38cm Výška hokr: 73cm Vyzvednutí jen osobně.
Otáčecí prosklená vitrína
Prodám velmi pěknou zachovalou prosklenou otáčecí prosvětlenou vitrínu na zboží. V horní části možnost umístit podsvícené logo. Uzamykatelná. Mám 2 kusy. Cena uvedena za 1kus.
Zrcadlová skříňka otáčecí Stolmen Ikea nová
Prodám nové otáčecí zrcadlo s výškově nastavitelnými policemi. Z jedné strany police, z druhé velké zrcadlo. uchycení správně na systém z ikey (na trubku), při troše šikovnosti se nechá přichytit i jinak. Nám se už bohužel nevešlo
stylová TV komoda se šuplíky a otáčecí deskou
Prodám levně pěknou rustikální TV komodu se šuplíky a otáčecí deskou s možností zajištění levnější dopravy po celé EU a přikoupení různého sortimentů nábytků v daném stylu. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.
Křesla + stoleček
Dobrý den, nabízím k prodeji dvě křesla Ikea a stoleček Ikea. Vše v dobrém stavu. Odvoz bude nutný.
Stoleček pod televizi
Nabízíme za bonboniéru stoleček pod televizi, je v dobrém stavu. Na kolečkách. Není poškrábáný, pouze roh vlevo kousek bez barvy. Osobní odběr, možno i předání na Kladně u Kožovy hory.