inzerce, prodej, prodám, bazar

TV karta WinFast PxDTV2300H

Kategorie: Ostatní

Prodám TV kartu pro příjem analogového (PAL/NTSC/SECAM), digitálního TV signálu DVB-T a rádiového signálu FM zn. Leadtek WinFast PxDTV2300 H. Včetně kompletního příslušenství a originálního balení. Vše v perfektním stavu.
TV karta WinFast PxDTV2300H
Podobné inzeráty
Televizní karta WinFast ExDTV2300 H
Prodám levně TV kartu WinFast ExDTV2300 H společnosti Leadtek, včetně komplet příslušenství. Specifikace a obsah balení viz foto.
TV tuner Winfast DTV 1000 S
TV tuner Winfast DTV 1000 S, dobrý stav. Ideální osobní převzetí v Ostravě Zábřehu. Platí do smazání.
TV tuner Winfast DTV 1000 S
TV tuner Winfast DTV 1000 S .Tv tuner.Vše funkční.
TV Tuner Leadtek WinFast DV2000 bez DO
Prodám TV Tuner do PCI slotu značky Leadtek WinFast DV2000 LR 6620 bez dálkového ovladače. Použité, bez záruky. Pouze osobní předání České Budějovice. Žádný WhatsApp, kurýry apod. Pouze volat... Cena: 200 Kč
TV karta LEADTEK Winfast DTV2000 Hybrid
Jen samotná karta, vyžaduje operační systém Windows XP SP2. Ostatní komponenty v dalších inzerátech. Osobně Karviná nebo + 79 Kč zásilkovna, platba předem.
Kaktus sim karta limitovaná edice 6GB + neomezené soc. sítě
Prodám sim kartu Kaktus - jedná se o limitovanou edici, konkrétně označovanou jako "Boží limitka". Sim karta je neaktivovaná, je tedy jen na Vás, kdy ji aktivujete a začnete používat. Za 100kč/měsíčně (při využití dobíječky od Kaktusu) lze získat 6GB mobilních dat + neomezená mobilní data na sociální sítě. Co je asi na této sim kartě nejlepší - že nevyčerpaná data se Vám převádí do dalších měsíců - což se poté hodí třeba na dovolenou. Poté co sim kartu aktivujete máte k dispozici zmíněných 6GB mobilních dat + neomezená data na sociální sítě + 100Kč kreditu, tedy první měsíc po aktivaci nemusíte dobíjet, sim karta je "přednabitá". Mám k dispozici 3ks. INFORMACE: - předplacená SIM karta s přednastaveným tarifem obsahujícím datový baliček 6 GB + neomezené používání sociálních sítí na 30 dnů za 200 Kč - za sociální sítě se považují: Facebook + Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter a WhatsApp (tyto lze v rámci balíčku využívat bez datového limitu) - tarif na SIM kartě platí napořád (datový balíček bude obnovován po každých 30 dnech za předpokladu, že bude na SIM kartě dostatek kreditu) - při dobíjení v rámci akce operátora (kaktus dobíječka) lze získat dvojnásobek kreditu%3B např. za 200,- Kč dostanete 200,- Kč kmenového kreditu + 200,- Kč bonusového kreditu => v takovém případě Vás balíček vyjde v přepočtu na reálných 100,- Kč/30 dnů (tato akce na dobíjení bývá zpravidla 2x do měsíce, operátor o tom vždy informuje na svém webu a sociálních sítích) - SIM karta kromě předplaceného datového balíčku na prvních 30 dnů obsahuje i 100,- Kč kreditu na další služby operátora (volání, SMS, další balíčky) - sazby za volání a SMS: 2,50 Kč/min. hovoru, 1,50 Kč/SMS - nezvykle výhodné účtování hovorného po vteřinách hned od začátku hovoru ! - ceny volání a SMS lze dále snížit pořízením dalších zvýhodněných balíčků z nabídky operátora (i zde lze ceny balíčků reálně snížit na polovinu při využití pravidelných akcí na dobíjení) - nespotřebované jednotky z balíčků se převádějí do dalších období (v případě dodržení kontinuality obnovování balíčků) - SIM kartu je možné použít ve všech obvyklých zařízeních (telefony, tablety, modemy, ...) - SIM karta podporuje roaming (služby lze využívat i v zahraničí) - na SIM kartu je možné přenést číslo od jiného operátora - datové přenosy probíhají prostřednictvím technologie 4G LTE v síti T-Mobile (dostupnost služeb je tedy závislá na pokrytím daného území signálem sítě T-Mobile) Preferuji osobní předání v Rožnově pod Radhoštěm nebo v Brně, ulice Voroněžská. Při platbě předem nemám problém se zasláním poštou. Cena za 1ks: 400Kč