inzerce, prodej, prodám, bazar

Turistické Sněhové lyžařské Návleky Doldy

Kategorie: Turistika, horolezectví

Jednoduché turistické a lyžařské návleky.
Použité pouze jednou. V bezvadném stavu, jako nové. Nemám pro ně již využití.

Pevný materiál, popruh pod botou, zapínání vzadu na zip.

Pevný materiál bez problémů odolá běžnému i těžkému používání, spirálový zip dobrou životnost a flexibilitu.

stahování pod kolenem nad lýtkovým svalem
zip vzadu, krytý vnější légou na suchý zip
plastový háček pro uchycení za tkaničky
hmotnost: 224 g
Turistické Sněhové lyžařské Návleky Doldy
Podobné inzeráty
Dětské turistické nepromokavé návleky Doldy
Prodám nové dětské návleky Doldy Lehké návleky pro děti nebo osoby menšího vzrůstu. Ideální na ochranu před vodou a sněhem. Zbytek ze zrušeného eshopu.
Nové membránové turistické návleky TREKMATES Titan vel.L-XL
Nové zabalené turistické návleky TREKMATES Titan DRY vel. L/XL. Návleky s membránou DRY - voděodolné, prodyšné, lehké. Dostatečně chrání před deštěm, sněhem, prachem a špínou. Kotníky a přední pás jsou zesílené Cordurou, což zvyšuje jejich odolnost a trvanlivost. Snadná manipulace - rozepínání zepředu - suchý zip a cvok v hroní části. Stahování pružnou gumou nahoře. Pevný pásek pod botu. Rozšířený popis Tyto návleky nemají stahovací gumu nad kotníkem. Membrána DRY - parametry jsou 3000m / 3000g/m2/24 hod. Parametry Materiál: 100% Polyester Barva: černá
Doldy Přídavná kapsa na batoh
Prodám nové přídavné kapsy zn. Doldy. zadní úchyty, vrchní zip, přední sítka. Dostupné dvě kapsy. Cena za jednu (199,-).
Dětský batoh Doldy Turle 9l - Modrý
Prodám nový dětský batoh značky Doldy s objemem 9 litrů vhodný na kolo, do města i na turistiku. Nabízí jednu hlavní komoru, boční síťové kapsy a vrchní přístup. Zbytek ze zrušeného eshopu.
Dětský batoh Doldy Doodoo
Prodám nový dětský batoh značky Doldy vhodný na kolo, do města i na turistiku. Nabízí jednu hlavní komoru, přední kapsu a boční síťové kapsy. Dostupné 3 barvy. Černá, zelená, modrá. Zbytek ze zrušeného eshopu.
Dětský batoh Doldy Wild 22 červený
Prodám nový dětský batoh České značky Doldy Wild 22 má polstrovaná záda a ergonomický tvarované ramenní popruhy. Batoh s množstvím kapes napomáhá k efektivnímu uspořádání všech věcí. Zbytek ze zrušeného eshopu.