inzerce, prodej, prodám, bazar

Turistické boty vel. 41

Kategorie: Turistika, horolezectví

Prodám boty na hory s membránou vel. 41. Cena 400 Kč + poštovné.
Turistické boty vel. 41
Podobné inzeráty
Turistické boty SCARPA Kailash Trek GTX vel.43
Prodám turistické boty SCARPA Kailash Trek GTX Koupeno 12/2022 - boty jsou stále v 2-leté záruce. V botách se šla pouze 1x procházka cca. 15 km. Boty jsou jako nové, nepoškozené, neochozené. Popis: Voděodolný svršek z vysoce kvalitní nubuk kůže je podložený nepromokavou Gore-Tex® podšívkou, která zabrání proniknutí vlhkosti do vnitřku bot. Podrážka Vibram® Biometric Trek zajišťuje maximální přilnavost k povrchu, a tak vás nepřekvapí ani náhlá změna terénu. Zároveň se stará o to, aby byly co nejméně namáhány vaše klouby a snižuje rázy při došlapu. Oboustranná flexe v oblasti kotníku pevně obemkne vaši nohu a vy se tak nemusíte obávat vyvrtnutí kotníku. Svršek - Kůže semiš Podšívka - GORE-TEX® (Performance Comfort Footwear) Stélka - Comfort Flex Plus Podrážka - Vibram® Biometric
Pánské turistické boty Quechua Trek 100 Waterproof v.44
Prodám párkrát nošené,nijak nepoškozené,zánovní v Top stavu,pánské turistické ,vodě a větru odolné boty zn. Quechua Trek 100 Waterproof. Vel. 44.Délka stélky: 28,5cm. Šířka stélky v nejširším místě malíkové hrany: 9,5cm. Barva černo-oranžovo-šedá.Hmotnost: 510g. Nepromokavé boty poskytující při trekingu pohodlí a dobré zpevnění. Vhodné na nenáročné trasyi běžné chození v jakém koliv počasí i sněhu. Pro milovníky trekingu je to nepřekonatelná turistická obuv s pohodlným a lehkým svrškem koncipovaným pro správnou fixaci nohy. Boty jsou vhodné na treky nenáročným terénem.Udrží Vaše nohy v suchu a teple. Vlastnosti: 1)Nepromokavá a prodyšná membrána pro použití za jakéhokoliv počasí.2)Podešev je přilnavá i protiskluzová ve vlhkém i na tvrdém terénu 3)Použité materiály a způsob spojování dílů zajišťují odolnost obuvi.4)Měkká podešev usnadňuje pohyb chodidla, ideální do nenáročného terénu.5)Mezipodešev z PU zajišťuje trvalé odpružení a pohodlí. 6)2 háčky na svršku a blokovací háček pro dobré zpevnění kotníku. Super kvalitní pevná funkční bota! Nevhodná velikost - noha po úraze! Možno osobní odběr Hořice,HK,JC,Sobotka u MB.Nebo balíkovna při platbě na účet. PC : 2000kč. Rychlé jednání! Volat pouze tento tel: nebo sms.
Dámské kotníkové turistické boty QUECHUA vel.36
Dámské kotníkové turistické boty QUECHUA vel.36, stélka 23cm, nohu dobře zpevní. Jsou ideální na chůzi po nenáročných turistických pěšinách. Boty jsou lehké, mají dobré protiskluzové vlastnosti a nohu dobře zpevní. I pro běžné nošení.Nevyužité. Mrkněte na další moje nabídky zboží. Doporučuji zaslat Zásilkovnou, platba předem na účet 80 Kč, dobírka 110 Kč.
Dámské turistické boty Dolomite  vel.42
Prodám 3x nošené dámské turistické boty vel.42, jsou vyrobeny z usně s membránou Gore-Tex, ta zajišťuje nepromokavost, mají podrážku Vibram, která poskytují stabilitu i na mokrém povrchu. Podrážka je navíc doplněna o mikroporézní materiál, která absorbuje otřesy. Boty jsou vhodné na trekking, na náročnější turistiku. Poštovné hradí kupující, osobní odběr možný v Olomouci.
Turistické boty Quechua MH 500 Waterproof vel. 39
Prodam Turistické boty Quechua MH 500 Waterproof vel. 39. Boty jsou bez poškození. Osobní předání v Brně. Zaslání za 1,- Kč při platbě na účet.
KVALITNÍ turistické hole
Prodám téměř nové turistické hole kilimanjaro. S trekovými holemi kilimanjaro zdoláte každý vrchol, který vám přijde do cesty! Díky teleskopické konstrukci z odolného hliníku vám poskytnou skvělou oporu z kopce i do kopce, protože si je můžete snadno nastavit. Délka hole se tak může pohybovat mezi 110 a 140 cm, pro transportní účely ji ale složíte na minimum 66 cm a jednoduše vložíte například do batohu. Jednotlivé sekce jsou navíc zajištěny snadno ovladatelným rychloupínacím systémem, který se dobře ovládá i v rukavicích. Skvělou vychytávkou je také prodloužená pěnová rukojeť, která zajišťuje pohodlný úchop i za chladného počasí. Je navíc ergonomicky tvarovaná a padne vám tak do ruky v každém úhlu. Hole samotné jsou vyrobeny z odolného hliníku a zakončeny pevným ocelovým hrotem. Kromě toho v balení najdete také ochranné gumové patky, standardní košíčky na měkký povrch a dokonce i Nordic Walking patičky na pevné rovinky. Turistické hole kilimanjaro vám budou věrným a spolehlivým společníkem na každé túře i kondiční vycházce! Používání holí poskytuje lepší stabilitu při chůzi a menší namáhání kyčelních i kolenních kloubů. • průměr hole: 14/16/18 mm • materiál: hliník (Alu 6061) • rukojeť: EVA pěna • talířky: 50 mm • nastavení délky: 110 - 140 cm (transportní délka 66 cm) • hmotnost: 490 g Produkt je vhodný pro ty kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@