inzerce, prodej, prodám, bazar

Turistická obuv Asolo Stynger gtx

Kategorie: Turistika, horolezectví

Dámské trekové boty vel. 38 2/3 s gore-tex membránou.
Turistická obuv Asolo Stynger gtx
Podobné inzeráty
Trekové boty ASOLO STYNGER GTX, vel. 40
Prodám goretexové trekové boty Asolo Stynger GTX, vel. 40, velmi pěkný stav - 4x na noze (dítěti rychle vyrostla noha), 2.500 Kč + poštovné (přes Zásilkovnu) nebo osobní odběr (Turnov).
Kotníkové pohory Asolo Fandango
Prodám kotníkové pohory od italského výrobce Asolo. Kožené, velikost 45, Gore-Tex membrána, Vibram podešev, podrážka s antishock technologií. Nachozeno do 100 km, nesou malé známky používání (otlačená kůže pod tkaničkami, malý flek na vnitřní straně u kotníku). Pro bližší informace přidávám odkaz na oficiální stránky výrobce: Důvod prodeje: začal jsem nosit barefoot obuv a pohory mi přestaly vyhovovat. Preferuji osobní předání v Praze.
Outdoorová obuv Prabos API GTX hnědá - vel 47
Prodám kvalitní outdoorovou obuv Prabos API GTX hnědá ve velikosti 47. Česká výroba. Boty mají Gore-Tex membránu a Vibram podrážku. Boty jsou ve výborném stavu. Byly nošeny jen týden na dovolené na Islandu a od té doby leží v krabici (na turistiku již není čas). Mohu zaslat např. Zásilkovnou. Jedná se o tuto obuv:
Outdoorová obuv LOWA Zephyr GTX UK 11.5, EU 46.5
Outdoorové boty značky LOWA Zephyr GTX Lo TF velikost UK 11 1/2, EU 46 1/2, US 12.5, JP 294 Pohodlná turistická obuv používaná i ozbrojenými složkami. Stav: Boty jsem měl jen párkrát na noze a to pouze ve městě, takže bez známek užívání. Bohužel mi nesedí velikost. Kupované v HUDY a stále v záruce. Doklad o koupi dodám s obuví. Původní cena 3790,- Předání možné na trase Rožmitál - Čimelice (případně Blatná) - České Budějovice. Případně možno zaslat. Preferují ovšem osobní předání.
SALOMON CROSS HIKE MID 2 GTX turistická obuv
NOVÉ UK 10,5 (původně 3990) Obuv CROSS HIKE MID GTX 2 je navržena pro jakékoli podmínky kdekoliv na světě. Vodotěsná membrána Gore-Tex® dělá z této obuvi skvělého parťáka do drsného terénu. Podrážka Contagrip® s vícesměrnými výstupky vám poskytne větší přilnavost v blátivém terénu, zatímco optimalizovaná brzda na patě vás udrží na trati stabilní. Tato obratná, ale přesto velmi přilnavá bota polstruje kotník a udržuje vás na stopě, ať už vás dobrodružství zavede třeba na Island. Střední výška boty chrání váš kotník a drží jej stabilně na místě. Mud Contagrip® Memgrána Gore-Tex® EnergyCell™+ Quicklace™ systém s kapsičkou pro ochranu sněrování Stélka EVA pro skvělé odpružení a pohodlí Vodotěsný materiál Syntetický svršek i podšívka Konstrukce bez stehů pro pocit hladkosti Ochrana kolem kotníku PVC free Drop: 10 mm
Turistická obuv Hanwag s gore-tex
Dámská turistická obuv vel. 40 s gore-tex membránou.