inzerce, prodej, prodám, bazar

Tupperware Karafa na louhovanou kávu nebo čaj za studena

Kategorie: Doplňky

Značková karafa s kvalitním sítkem. Vhodná na ledovou kávu, nebo za studena louhované nápoje, čaje, limonády atd. Včetně krabice, pouze 1x vyzkoušené - sama již nevyužiji. Mám podobnou a ráda poradím. Horkou kávu jsem nikdy nepila, ale tato za studena je jiná, taková nasládlá, zdravější a nedráždí žaludek jako spařená horkou vodou. Vhodná i jako dárek. VELKÁ SLEVA Karafa stála 1.300,-Kč, nyní prodám pouze za 489,-Kč. Klidně se ptejte, ráda vše vysvětlím.
Objem 1,3L. Rozměry: 10,25 x 24,45 cm. Výrobek se skládá z: nádoby z průhledného plastu, který imituje sklo a při servírování vypadá exkluzivně..+ z nerezového vnitřního louhovacího sítka + z uzávěru hrdla a z vrchního víčka.

Inzerát platí do smazání. Podívejte se i na další mé inzeráty, vystavuji podobné zboží do domácnosti a vše levně - ušetřete na poštovném. Zaslání: Zásilkovna, ČP, osobní předání možné po předchozí domluvě v Brně - Juliánově. Nejlevněji lze zaslat přes Balíkovnu za 65 kč.
Tupperware Karafa na louhovanou kávu nebo čaj za studena
Podobné inzeráty
Dóza TCHIBO, Kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE
Dóza na knäckebrot TCHIBO,Multifunkční kráječ LIDL, Váleček TUPPERWARE Cena různá v popisu. ČTĚTE! Podávám i jednotlivě.NESMLOUVEJTE, prosím. A:Multifunkční kráječ/ struhadlo ERNESTO LIDL –NOVÝ Původní cena: 229kč Cena nyní: 169kč. Na strouhání zeleniny,ovoce,čokolády a tvrdého sýru, Obsahuje: Struhadlo, jemné struhadlo, Plátkovací struhadlo jemné, Plátkovací struhadlo hrubé, Struhadlo na nudličky chránič prstů, Velká záchytná nádoba s protiskluzovými nožkami Ostří z nerezové oceli Výřezy pro fixování na míse B: Dóza na knäckebrot TCHIBO –JAKO NOVÁ Původní cena: 229kč Cena nyní: 139kč Dózu nepoužívám. Barva zelená. Š.19cm x v.14cm x h.8cm Vhodná na 1 běžné balení knäckebrotu nebo i na skladování jiných suchých potravin Z transparentníhoplastu – vždy perfektní přehled o obsahu a množství Bez obsahu BPA C: Váleček na těsto TUPPERWARE-TOP STAV Původní cena: 640kč Cena nyní: 279kč Délka samotný váleček: 29cm Délka s rukojetí: 50cm Průměr: 8cm PLNITELNÝ VODOU! Zde můžete váleček naplnit vodou pro jednodušší válení těsta. Některá těsta mají rády teplo, jiná studeno. Těsto se pak méně lepí na váleček. Po naplnění je váleček těžší, což také může usnadnit válení těsta. Rukojeti jsou odnimatelné pro snadné čištění Poštovné: Zásilkovna-výdejní místo-80kč nebo Do balíkovny: 70kč nebo ČP:Balík na poštu-99kč nebo ČP: Balík do ruky-119kč nebo osobní odběr JEN Brno Řečkovice
Retro stylový kávomlýnek
Nabízíme Vám tento nový "retro" kávomlýnek s originální krabicí a návodem. Popis: Ruční mlýnek na zrnkovou kávu v retro stylu s možným nastavením hrubosti mletí. Funkční dekorace vhodná do interiéru. Hnědý box má vyjímatelnou zásuvku na namletou kávu. Retro mlýnek na kávu do jídelny či kuchyně. Luxusní dekorace pro všechny milovníky retro dárkových předmětů. Čerstvě namletá káva více voní i chutná. Při mletí kávových zrn se uvolňují éterické oleje, díky kterým káva příjemně a výrazně voní a získává neodolatelné aroma. Ruční mlýnek na kávu je ideální, pokud si připravujete jednu až dvě kávy denně nebo poslouží i jako stylová dekorace. Ruční mlýnek na kávu má jednoduché ovládání, snadno se čistí. Stabilní litinové tělo. Vlastnosti : Výška - 25cm Šířka - 11,5cm Hloubka - 11,5 cm Váha - 595 g Materiál - kov, litina, keramika, masiv dřevo Barva - tmavě hnědá vs černá Osobní převzetí v Ostravě nebo zaslání poštou.
Starý svícen,Secesní Karafa se skleničkami...
Starožitná secesní čajová sklenice Okraji zlaceny starožitná 100 let cena 200 Kč--- Karafa 100 let staré se špuntem 25cm. Cena 100kč a Džbán 100 let staré 20 cm cena 150kč ruční malba skleničky nepočítám jsou v ceně protože jsou trochu poškozené Starý svícen sklo-50 kč.---Secesní Karafa se skleničkami výš. 25cm, cena-260Kč ---hrnečky emailované dvakrát kus 20kč.Osobni převzeti v Praze, mob., A dalších 50 inzerátu je na prohlížení děkuji .
Tupperware podložka Apollo, váleček aj.
Tupperware podložka Apollo fialová, váleček fialový a organizér na příbory, nože, případně jako odkapávač. PC 900+690+600kč. Cena za vše, ne jednotlivě. Zašlu levně. Nepoužité, vhodné jako dárek.
Velká sada kávového a čajového setu
Vše nové. Mám 2 tyto sety. 6x šálek na čaj 6x šálek +podšálek na kávu lungo 6x šálek +podšálek na kávu espresso 6x stojánek na vejce Solnička + Pepřenka Cukřenka Konvička na mléko