inzerce, prodej, prodám, bazar

Tunning maska

Kategorie: Tuning

Prodám masku na škodu 105-120-rapid
Tunning maska
Podobné inzeráty
Sportovní pružina Fabia I
Sportovní pružina Fabia I - pouze 1 ks, sundáno z předního tlumiče HP Sporting Škoda Fabia RS, Fabia 1999-2007, cena 199 kč pouze volat, na sms nereaguji, HP Racing, HR, Koni, Jom, Ta Technix, rally, slalom, tuning, tunning, vrchy, kopce, okruhy, autokros, autocross, rallycross, rallyecross
Chevrolet Silverado (6x6 tunning přestavba BUREKO)
Na Prodej: Kolos, který je originální přestavbou americké legendy - Chevroletu Silverado. Projeli jsme 6x6 lepší než G-Class od Mercedesu. A co je nejlepší, vzali jsme jej na projížďku do centra Prahy. Není přece lepší místo pro test takového mastodonta, hlavně na M/T pneumatikách. Fakta … ◾️ Základ: Chevrolet Silverado ◾️ Motor: 6,2, V8, kompresor ◾️ Hmotnost: téměř 3 tuny ◾️ Výbava: full, vč. veškerého komfortu ◾️ Cena: více než přijatelná Co překvapilo … Kvalita zpracování a množství prvků z materiálů jako jsou kevlar či karbon. Plus to, že vám i na tohle šestikolové monstrum stále stačí mít pouze “béčko” v řidičáku. Důležité … Poslední 3 kusy z limitky skladem, na prodej! Exkluzivně přes Daddy’s Garage se speciální cenovkou a s exkluzivním poprodejním programem (členství v klubu, zážitkové jízdy atd.). Další parametry rád sepíšu do zprávy. Vozidla jsou nová. Najeté jsou pouze nutné testovací kilometry (do 3.000 km) s ohledem na přestavbu. Video z jízdy například na našem Insta viz. Jsme Daddy’s Garage. Testujeme vše co jezdí. Koučujeme sportovní jízdu a dodáváme řidičům sebevědomí za volantem i v běžném provozu. Prodáváme výjimečná vozidla. Organizujeme emotivní motoristické akce pro firmy i jednotlivce. // Uvedená cena je bez DPH. Vozidlo je odpočtové. Na prvních 3 fotkách je vyfocen demo kus, který je již registrován na SPZ. Tři poslední kousky, které nabízíme, jsou zcela nové.
Ojnice maxpeeding 1,8 turbo (VW koncern)
Prodam 4 ojnice v orig.baleni od spol. Maxpeeding CR-VW-144A-4, na vozy z koncernu VW s motory 1,8 turbo, iealni pro tunning/zavodni vozy - ojnice vydrzi az 800hp!
Potah na volant cabonový design, nové
Carbonový potah na volant do auta 38 cm, 15palcový silikonový potah na volant z uhlíkových vláken protiskluzové příslušenství pro auto, tunning oživí interiér auta. Složen ze 2 části. Zcela nový, nepoužitý.
Uklid garáže
Neon zeleny maly 150,- Svítící ploutev 90,- Tunning nalepky ruzne 50-150,- + poštovné
Sken MMI panelu Audi A6 C6 Tunning
Dobrý den. Prodám sken reliefu MMI panelu pro Audi A6 C6 a podobné modely. Jde o poměrně komplikovaný tvar. Viz foto. Za pomocí toho skenu ve formátu .dxf si na opotřebovaný panel MMI můžete na vyřezávacím plotteru nechat vyříznout samolepku z libovolného materiálu. Mám sken i "šuplíku" na nápoje a popelníku (sken madla). Zašlu i hotovou nálepku na MMI z imitace karbonu za 1200,- CZK. Viz foto.