inzerce, prodej, prodám, bazar

Tubus na výkresy

Kategorie: Ostatní

plastový na výkresy výsuvný, 80 až 100 cm, průměr 8,5 cm
Tubus na výkresy
Podobné inzeráty
S375 - Manuály ke strojům
cena za kus ----------------------------------------------- č. 1 - bruska NUA-25 kompletní návod i s technickými výkresy manuál je v němčině ----------------------------------------------- č. 2 - frézka FA3A - pouze technické výkresy ----------------------------------------------- č. 3 - bruska BN 102 - dva stejné návody s technickými výkresy a speciál tabulkou ----------------------------------------------- č. 4 - soustruh RM 25 - pouze návod bez výkresů ----------------------------------------------- č. 5 - bruska BP 2A - komplet návod s technickými výkresy ----------------------------------------------- č. 6 - prodáno -----------------------------------------------
Tubus teleskopický na výkresy
Nabízím k prodeji teleskopický tubus na výkresy, plakáty apod. Rozměry cca: 8 cm - vnitřní průměr, min. výška 62 cm, max. výška 102 cm. Již nevyužiju a klidně někomu svou službu udělá. Nikomu nic nerezervuji, lidé jen naslibují a nakonec z toho nic není - děkuji za pochopení. Cena dohodou.
Tubus na výkresy
Prodám nový tubus na výkresy, rysy atp. Rozměry: délka 75 cm, průměr 10,5 cm.
Výkresová dokumentace pro schodiště 1:1 s CNC frézováním
Truhlářským firmám a kutilům, kterým se nevyplatí investovat do drahých rýsovacích CAD programů, nabízíme vypracování výkresové dokumentace včetně šablon 1:1 pro libovolné schodiště s opracováním na CNC obráběcím centru HOLZ-HER. S projektováním schodišť máme mnoholeté zkušenosti. Naše firma se projektováním a výrobou schodišť zabývá již od roku 1989. K tvorbě výkresové dokumentace na schodiště používáme schodišťový software SEMA, profesionální CAD na 2D a 3D projektování ZWCad a 3D modelovací CAD SolidWorks. Výkresová dokumentace obsahuje: - Půdorys - Bokorysy - Pohledy ve 3D - Kusovník - Nářezový plán šprdlinek - Šablony veškerých komponent 1:1 Podle výkresové dokumentace lze velmi snadno přenést dané rozměry na připravené polotovary, a ušetřit tak mnoho času. Velkou výhodou je také přesnost tohoto postupu. Termín dodání výkresové dokumentace je 3-5 dnů. Tiskneme na role papíru o šířce až 1050 mm. Postup: zašlete nám emailem Váš záměr stavebního otvoru včetně nějakého základního popisu schodiště my Vám zpracujeme půdorys a 3D náhled po odsouhlasení Vám zašleme na dobírku kompletní dokumentaci včetně šablon 1:1 Pro další informace kontaktujte pana Libora Opršála na telefonu 461 526 140 nebo emailem libor.oprsal@ Ceník výkresových dokumentací: Cena od 6000,- + DPH Obloukové a nestandardní schodiště a fotorealistické vizualizace jsou naceněny individuálně. Na přání vytvoříme i fotorealistickou vizualizaci schodiště. Schodiště Vám můžeme vyfrézovat na 5-ti osém CNC, více zde: Cena za CNC frézování schodiště je od 17 000,-Kč + DPH výkresy pro schodiště, výkresová dokumentace pro schody, výkresy na schody, šablony na schody, šablony na schodiště, šablony 1:1, výkresy na schodiště, projekt na schody, projektová dokumentace na schody, výrobní dokumentace na schodiště, plány na schody, plány 1:1, CNC, schody, schodiště, projekt 3D vizualizace, pila, bruska, fréza, egalizačka, hoblovačka, dřevo, dýha, truhlářství, dřevoobráběcí stroje, odsávání, olepovačka hran, frézka, soustruh Cena: V textu Jméno: Petr Havlíček Mail: vyroba@ Telefon:
Tubus LINEX DT 124
Prodám používaný Tubus na výkresy Linex - plastový teleskopický 70-124 cm, průměr 8 cm, popruh přes rameno.
Lemovačka na výkresy
Lemovačka na výkresy + lemovací pásky za 300,-Kč