inzerce, prodej, prodám, bazar

těsnící páska

Kategorie: Stavební materiál

prodám těsnící pásku pod kontralatě 2SKS 70mm ,
15 a 10metrů , 14Kč/m
těsnící páska
Podobné inzeráty
HILTI - těsnící čepička SDK2 - 52708- 100ks
HILTI - těsnící čepička SDK2 - 52708 Hilti - těsnící čepička SDK2 - 52708, těsnicí čepička na hřeby se používá u střech a obložení vystavených vlivům okolí, použití : obložení střech a stěn k jednotlivým povrchům budov, Ochrana proti korozi: DIN 1.4404, ASTM 316, průměr: 22.5 mm 100KS Můžu poslat zásilkovnou, při platbě dopředu za 69Kč, dobírka 89Kč. Cena čepků kolem 12Kč za kus, tedy 1200Kč, já prodávám za 200Kč.
BRAMAC - Příslušenství k foliím SEALROLL těsnící páska 50mm
Prodám BRAMAC - SEALROLL těsnící pásku 50mm 9 metrů. Jedná se o přebytek z rekonstrukce střechy. Popis Sealroll je alternativním produktem k těsnicí pásce pod kontralatě. Zajišťuje perfektní utěsnění hřebíků v místě kontralatí. Používání pásky Sealroll je výhodné v mnoha ohledech: lze ji používat zcela nezávisle na teplotě, nemá negativní vliv na životní prostředí (tento materiál se používá i v potravinářském průmyslu), při práci neznečišťuje ostatní povrchy a nelepí se na ruce, lze ji aplikovat i na vlhké podklady. Práci lze navíc zrychlit přisponkováním Sealrollu na kontralatě ještě na zemi.
Nail Tape Foam – těsnicí páska pod kontralatě
Prodám Nail Tape Foam – těsnicí páska pod kontralatě - 20ks - zbylo ze stavby. CENA DOHODOU - nabídněte.
BUTYLOVÁ OBOUSTRANKA BEZ NOSIČE 15 mm / 45 m
BUTYLOVÁ OBOUSTRANKA BEZ NOSIČE 15 mm / 45 m HASOFT 1kus - rozbalená, ale kompletní. NEPOSÍLÁM, POUZE OSOBNĚ! Oboustranná butylová páska, lepící, těsnící. Slouží k trvalému utěsňování spojů a spár proti vzniku tepelných mostů a přenosu vlhkosti. Je velmi vhodná na vzduchotěsné olepování a utěsňování fólií pro zpomalování prostupu páry, na utěsňování a fixování obložení skříňových rozvaděčů, k utěsňování potrubí a vzduchotechniky a při výrobě nádob a kontejnerů. Pro povrchy jako dřevo, kov, sklo, fólie, zdivo, omítky, beton a mnohé další. Kvalitní silně těsnící butylkaučukové lepidlo. Krycí proužek na obou stranách přesahuje pásku, takže jde snadno sejmout. Páska se vyznačuje velmi vysokou odolností proti stárnutí a trvalou voděodolností a má skvělou přilnavost.
OMEGA NDB Těsnicí páska pod latě DSK
Prodám oboustrannou těsnící pásku pod latě v množství 26bm. Původní cena 884Kč, prodám za 500 Kč. DSK = Oboustranná lepicí páska pod kontralatě k utěsnění průrazů způsobených hřebíky. Tloušťka: 2 mm ≥ 1,5°DN. Teplota zpracování: od + 5 °C
Těsnicí komprimační páska TP654 illmod TRIO 1050
TP654 iillmod TRIO 1050 (58/6-15 mm / 11,5m) Pásku lze jednoduše aplikovat na okenní rám libovolnou stranou bez jakéhokoliv rizika chybné funkce. Multifunkční těsnicí páska je určená zejména pro utěsnění okenních spár. Cena dohodou.