inzerce, prodej, prodám, bazar

Trvalý vztah s bydlením v rod. domě.

Kategorie: Ostatní

Hledáš bydlení - mám volnou kapacitu v rod. domě na okraji Brna a pokud jsi žena cca od 49 r. a hledáš i trvalý, harmonický vztah, tak napiš e-mail na: kffvs@ či volat do 22 h., ne SMS a můžeme si i napsat a domluvit se na dalším.
Trvalý vztah s bydlením v rod. domě.
Podobné inzeráty
Výklad karet na vztah-láska ????
Nabízím výklad karet na vztah,je to podrobnější výklad na vztah.
Láska trvali vztah
Ahoj, hledám upřímného (žádného lháře) chlapa na trvalý vztah. Trávili by jsme společné pohodu i nepohodu a kdo hlavně ví co chce a do budoucna přemýšlí na založení rodiny. Tak jako já nezáleží mi na vzhledu ale na tom co máš uvnitř nehledám krásu ta srdce nemá hledám srdce krása přijde sama nikdo není dokonalý každý máme své kouzlo a své chyby ale nedokonalost , Uplně jsem obyčejná žena, která umí mít ráda může se vším co k němu patří. Mám ráda společné aktivity (výlety do přírody, po památkách, za kulturou, kolo, zábavu, Sport, zvířata, hudbu, divadlo, kino a tak dále ). A uvidíme, kam až nás to v případě vzájemných sympatií dovede.... Kdo nemyslí přirozením tam dole ale myslí svojí hlavou.
Výrobně skladovací areál s pozemkem 9.525 m2, Smržov, okr. H
Ev.č. 001P2204 Exklusivně prodáme velký výrobně skladovací areál v obci Smržov. Jedná se to tyto parcely s budovami: - pozemek označený jako stavební parcela p. č. st. 147/1 o výměře 2781 m2- zastavěná plocha a nádvoží jehož součástí je stavba č. p. 108 - stavba pro výrobu a skladování. - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/7 o výměře 223 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/9 o výměře 183 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/10 o výměře 1990 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/15 o výměře 430 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/16 o výměře 547 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 298/3 o výměře 3365 m2 - orná půda Vše v Katastrálním území Smržov u Smiřic, obci Smržov, okr. Hradec Králové, jak je zapsáno na listu vlastnictví č. 347. Dojezdová vzdálenost do Hradce Králové je 15,6 km a do Jaroměře 11 km. Podlahová plocha budov je přibližně kolem 3.500 m2 a pozemkové zázemí je přes 9.000 m2 pozemku. Areál je napojen na všechny potřebné sítě ZTV. Svojí polohou a velikostí může být zajímavý hned pro několik typů investic a budoucích provozů. Lze kombinovat skladování, výrobu a administrativu, ale areál nabízí také prostor pro případnou změnu využití, například ubytovací zázemí pro zaměstnance a podobně. Areál může být zajímavý pro velké společnosti, ale i pro ty menší firmy s tím, že zbylé kapacity pronajme, nebo pro ně najde nové komerčně výnosné využití. Informace o ceně u RK. Pro více informací a možnost prohlídky volejte na tel. . En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Výrobně skladovací areál s pozemkem 9.525 m2, Smržov, okr. H
Ev.č. 001P2204PR Exklusivně nabízíme k pronájmu velký výrobně skladovací areál v obci Smržov. Jedná se to tyto parcely s budovami: - pozemek označený jako stavební parcela p. č. st. 147/1 o výměře 2781 m2- zastavěná plocha a nádvoží jehož součástí je stavba č. p. 108 - stavba pro výrobu a skladování. - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/7 o výměře 223 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/9 o výměře 183 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/10 o výměře 1990 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/15 o výměře 430 m2 - ostatní plocha - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 284/16 o výměře 547 m2 - trvalý trávní porost - pozemek označený jako pozemková parcela p. č. 298/3 o výměře 3365 m2 - orná půda Vše v Katastrálním území Smržov u Smiřic, obci Smržov, okr. Hradec Králové, jak je zapsáno na listu vlastnictví č. 347. Dojezdová vzdálenost do Hradce Králové je 15,6 km a do Jaroměře 11 km. Podlahová plocha budov je přibližně kolem 3.500 m2 a pozemkové zázemí je přes 9.000 m2 pozemku. Areál je napojen na všechny potřebné sítě ZTV. Svojí polohou a velikostí může být zajímavý hned pro několik typů investic a budoucích provozů. Lze kombinovat skladování, výrobu a administrativu, ale areál nabízí také prostor pro případnou změnu využití, například ubytovací zázemí pro zaměstnance a podobně. Areál může být zajímavý pro velké společnosti, ale i pro ty menší firmy s tím, že zbylé kapacity pronajme, nebo pro ně najde nové komerčně výnosné využití. Pronajmeme, případně prodáme. Pro více informací a možnost prohlídky volejte na tel. . En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: Nájemné 170 000, -Kč. / měsíčně..
Krvavý trůn-desková hra
Hrané, kompletní, dobrý stav. Přetisk krabičky se z vrchu velmi mírně odlepuje, což ale bohužel u takto dělané krabice i při sebelepším zacházení moc nejde ovlivnit. Stav a obsah viz. foto. ... Zmocněte se prázdného trůny ve hře Krvavý trůn, a to jakýmikoliv prostředky. Král je mrtev a nezanechal po sobě žádného dědice. Nejmocnější rody celé říše tak cítí příležitost se trůnu zmocnit, a to všemi prostředky. Využijte své prohnanosti, aby to byl právě váš rod, kterému připadne uprázdněný trůn ve hře Krvavý trůn. Základní hra / rozšíření : základní hra Počet hráčů : 3 - 5 Minimální věk : 10 + Typ hry : strategická hra Jazyk hry : čeština Délka hry : 20+ min Hra Krvavý trůn obsahuje: 50 karet rodu (10 pro každý rod), 70 žetonů bodů vlivu (v hodnotách 1 a 5), žeton začínajícího hráče, žeton směru hry a pravidla. ... Osobně Brno. Zaslání možno na náklady kupujícího Zásilkovnou (+79 Kč) nebo Balíkovnou (+65 Kč) po platbě předem.
TOTWOO Smart Jewelry inteligentne naramky pre pary
Predam nepouzite smart naramky pre pary. Pripojenie bluetooth, komunikacia na dialku. TOTWOO NB16 Sun&Moon Popis: Bez ohledu na to, jak daleko jsou tyto dva, po spárování náramku na velké vzdálenosti ( vzdálené připojení ), dotykem náramku druhé strany v aplikaci bliká, a můžete také přizpůsobit blikající barvu. - Připomenutí: když je náramek na dálku připojen k mobilnímu telefonu, můžete nastavit různá připomenutí, abyste si nenechali ujít žádné důležité informace. Telefonické připomenutí, připomenutí šťastného dne, připomenutí výročí - náramky: Bez ohledu na to, jak daleko od sebe se vztah nezmění. Dejte mu tento milostný náramek, nechte ho cítit, že jsem vždy po vašem boku, velká vzdálenost nás nemůže oddělit. Představte si, jak je to sladké, když vidí tento náramek a speciální zprávu, kterou posíláte. - Romantický dárek: V dárkové tašce obdržíte 2 náramky TOTWOO na dlouhé vzdálenosti. dotykový náramek pár je speciálně navržen pro manželku, manžela, přítele, přítelkyni, jeho, její, nejlepší kamarádku, milence Romanticky darek / valentinsky / vztah na dalku / sperk / naramok / vyroci / valentin /