inzerce, prodej, prodám, bazar

trumatic e 2400 časovač

Kategorie: Příslušenství

časovač je plně funkční.
trumatic e 2400 časovač
Podobné inzeráty
Mezistěnová vzpěra přívěsu hliníková nastavitelná 2400 - 270
Mezistěnová vzpěra přívěsu hliníková nastavitelná 2400 - 2700 mm - rozpěra, vzpěra do návěsu s upínákem na boky jednodílná s oboustranným napínacím elementem, nastavitelné provedení od 2400 do 2700 mm. CENA JE UVEDENA ZA KUS. JINAK CELKEM MÁM 6KUSŮ.
Nezávislé topení Truma Trumatic E2400
Prodám, demontováno jako plně funkční. Na 24V. Jelo na LPG. Kompletní sestava. Můžu dát i nádrž se směšovačem.
Prodlužovač osvětlení
Prodám univerzální zpožďovač osvětlení interiéru (prodlužovač osvitu- časovač). Velmi snadné zapojení.Nové, nepoužité. Cena 100 Kč
Nové naftové dieslové topení do auta s DO s displejem, 1-5KW
Dieslový horkovzdušný bufík. Dálkové ovládání s obousměrnou komunikací zaručí, že máte jistotu, že se topení zaplo a že tak přijdete k již vytopenému autu, dodávky, kamionu, náklaďáku ap. Spárování trvá asi 2 vteřiny, používá 2 běžné mikrotužkové baterie a lze použít i dobíjecí. DO se také samozřejmě automaticky vypíná pro úsporu baterií. Nastavení umožňuje 2 režimy provozu: * nastavitelný konstantní výkon * variabilní výkon řízený termostatem Oba režimy je možno přepínat i ovládat pomocí DO. Elegantní kovové tělo v bílé barvě. Spotřeba 0,1-0,4 l/h. 10l nádrž. 5l nádrž pod sedačku navíc +299 24h Časovač zapnutí i vypnutí. Po zahřátí spaluje dokonale zcela bez kouře. Vypnutí je potřeba provádět elektronicky , není možné jej prostě odpojit jinak riskujete zničení či zanešení. Produkt je plně srovnatelný se značkovými topidly Webasto ap., které stojí desítky tisíc. Nebo je spíše ještě o něco lepší, protože má hustší žebrování a tudíž vyšší účinnost. Srovnávací video tady: Na štítku je uvedeno 2KW a 12V 40W. Tomu ale nevěřte. Bufík je velký těžký, 4,33kg. Skutečný výkon 1-4KW. Start vyžaduje 100W zdroj. Velká 8cm 75mm čistý průměr výdechová roura. Přijde perfektně zabaleno v bytelné krabici a v pěně. Celková hmotnost balení je 8,6 kg a obdržíte vše co je potřeba k instalci včetně displeje, kabelů, čerpadla, výduchových rour, výfuku, tlumiče, filtru vzduchu, palivové potrubí, palivová hadice, úchyty atd... Poštovné při platbě předem: 99,- PPL, je nutné uvést telefon na který můžou volat před příjezdem Dobírka - pouze po zaplacení poštovného, balného a doběrečného ve výši 199,- předem na účet.
Ohřev motor předehřev Defa Webasto 230v
Prodám sadu na DEFA předehřev motoru (olej) - univerzální sada, ke které dokoupíte vlastní vyhrivaci element (cca 3-3,5tis). Ten se většinou montuje jedním šroubem na olej vanu/blok a ohřeje olej během cca hodiny o xy st nad okolní teplotu. Motor se podstatně lépe zahřívá a maže během studených startů. Po příjezdu stačí napojit kabel do konektoru a v zásuvce mít nastavený časovač dle vašeho odjezdu do práce mínus hodina/dvě. Spotřeba el energie je minimální vzhledem k úspoře PHM a opotřebení. Odběr Praha 6 nebo poštou, inzerát platí do smazání.
Generátor ozonu 5000 mg/h (NOVÝ MODEL)
NOVÝ GENERÁTOR OZONU (nový model).Vše v originálním balení! Zasílám i na dobírku ve dvou krabicích pro lepší bezpečnost generátoru! Generátor je určen k odstranění pachů v automobilech, lodích, bytech, sklepeních, cigaretový kouř, dezinfekce lednic, dezinfekce klimatizací, účinně ničí plísně, houby, roztoče, alergeny, vši, blechy ,covidu-19 atd.Ozon je silné oxidační činidlo (3000x rychlejší než chlór a 50x krát účinnější).Velmi vhodné pro pro alergiky a astmatiky.Nemaskuje příčiny zápachu, ale trvale je odstraňuje. Jednotka je vybavena novým časovačem, který je maximálně po dobu 3 hodin. Časovač pak vypne komerční čističku vzduchu. Před návratem do ošetřované oblasti byste měli nechat 40 minut důkladně odvětrat. Bezúdržbový provoz (žádné náplně, chemie) Po aplikaci je ještě 24 hodin cítit typická vůně ozonu (zákazník dostane důkaz že byl vůz,místnost dezinfikována) Vysoký výkon produkce ozonu - 5000mg/h. Průchod vzduchu 2,8 m3/min. Nízká energetická náročnost (70W) Uvnitř generátoru ozonu je speciální keramická deska s životností 5000-6000 hodin. Obsah balení: generator ozonu,napájecí kabel,návod k obsluze, technická dokumentace a aplikační tabulka. Pozor na generátory velkého výkonu pro domácnost prakticky nevhodné.Vysoký výkon neznamená vždy lepší!Pro více info tel: