inzerce, prodej, prodám, bazar

Truhlíky na rajčata, papriky

Kategorie: Ostatní

Prodám velmi kvalitní a precizně vyrobené dřevěné truhlíky na pěstování rajčat, paprik apod. Zvenčí ošetřené kvalitní lazurou, zevnitř vyložené nopovou folií a netkanou textilií. Hlína nepřijde do styku se dřevem, což znamená odolnost truhlíku po mnoho let. Celou dobu byla chráněna před deštěm. Cena za jeden truhlík 1.490,- Kč včetně kvalitní zeminy z místní kompostárny. Za všechny čtyři truhlíky jako komplet cena 5.400,- Kč.
Truhlíky na rajčata, papriky
Podobné inzeráty
Rajčata semena bylinky chilli papriky
Nabízím semena rajčat, chilli, bylinky a papriky, rajčata 50 odrůd jako náš nejlepší výběr z více než 200 odrůd pěstovaných 10 let, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby došlo ke sterilizaci semene kvůli bakteriím a dobře klíčily. Jde o odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, nenáchylná na choroby a vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké české a zahraniční odrůdy až po obrovské rajčata typu bifteky. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je zde k nahlednutí. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Pěstujeme na Jihu Moravy na záhonech bez chemie.Semena zasíláme v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 40kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Děkuji a ať vám rajčátka dobře rostou a hodně plodí :)
Rajčata, dyne Hokaido, bylinky semena
Dobrý den. Nabízím semena rajčat, zeleniny, bylinek atd...rajčata 50 odrůd, semena jsou vybrána z kvalitních velmi zralých plodů, přejdou procesem kvašení, aby dobře klíčily. Nabízíme pouze ty odrůdy s kterými jsme byli velmi spokojeni : plody kvalitní, chutné, sladké, nemoučné, rostlina aby rostla od počátku bez problému, vysoká plodnost i růst. Vyberete si od drobných cherry, přes středně velké až po obrovské rajčata. Všechny odrůdy jsou původní (nehybridní) tyčková rajčata. Seznam je za přiložen s fotkama zde k náhledu. Jedná se o přebytky z vlastního pěstitelství pro vlastní potřebu. Semena jsou v sáčku uzavřené zipem a označená každá odrůda zvlášť, cena 10 semen / 30kč, balné a poštovné obyč. dopisem 50kč. Zájemcům poradím, které odrůdy jsou vhodné do vašich podmínek i s pěstováním. Děkuji ????
Betonové truhlíky 3ks
Prodám truhlíky vel. 50x15x13cm, na dně 2 drenážní otvory. Vhodné k venkovní dekoraci - možno jako truhlík i jako obal. Původní barva zelená se olupuje, vyžaduje renovaci - barva možná po zbroušení zcela dle nového majitele. Všechny truhlíky nepoškozené!! nepopraskané !! Celkem 3ks, prodám samostatně 150 Kč/ks, při koupi 3 ks cena 400 Kč.
truhlíky
TRUHLÍKY 60cm - 410,- , 50cm - 380,-, 40cm - 350, - ---> obdélníkové, čtvercové---> 25cmx25cm 360,- 20x20cm 260,- , malé obdélníkové třeba na bylinky 25x15cm 260,- ... Lze vyrobit i na zakázku dle vlastních mír. Barva hnědá, bílá, šedivá, přírodní. Truhlíky včetně plastových vnitřků s miskou.
Dřevěné truhlíky a obaly na květináče
Dřevěné truhlíky a obaly na truhlíky. Rozměry na přání. Materiál masiv borovice. Síla materiálu 2,5 nebo 4 cm. Bez povrchové úpravy
Dřevěné truhlíky
Vyrobím dřevěné truhlíky vhodné na okno do kuchyně na bylinky aby byli celý rok po ruce, nebo jako obal na plastové truhlíky. Cena dle rozměrů.