inzerce, prodej, prodám, bazar

Truhlík z modřinu

Kategorie: Ostatní

Dřevený truhlík.
Ruční práce.
Nové.
SIBIŘSKÝ MODŘÍN.
Sibiřský modřín je vysoce kvalitní dřevina, pocházející ze severních částí Sibiře.Vyníká svou vysokou odolností proti všem povětrnostím vlivům a zaručuje dlouhou životnost.
Rozměry:40,45,50,55,60,65,70,75,80cm
Cena 398kč,448kč,498kč,548kč,598kč,648kč,698kč,748kč,798kč
Truhlík z modřinu
Podobné inzeráty
Vyvýšený záhon ze SIBIŘSKÉHO MODŘÍNU
Prodám zcela nový vyvýšený záhon ze Sibiřského modřínu. Záhon je ručně dělaný s přesností a smyslem pro detail. Materiál je zvolen tak aby záhon vydržel co nejdéle a odolával mokru, vlhku a dřevo nehnilo. Uvnitř záhonu je nopová folie pro úplné oddělení vlhkosti od dřeva. Záhony mají rozměr: vnější délka 208cm, vnější výška 75cm a vnější šířka 116cm. Jedná se opravdu o velmi kvalitní a bytelný kus dřeva, co Vám vydrží roky. Záhon lze po domluvě koupit v jakékoliv barvě. Doprava k Vám domů je samozřejmostí. Mezi ty největší přednosti sibiřského modřínu patří: - Velmi vysoká tvrdost a hustota. - Vysokou odolnost dřeva proti povětrnostním podmínkám, hnilobě a plísním. - Velmi dlouhou životnost. - Značně nižší nasákavost ve srovnání s měkkými dřevinami. - Vysoká mechanická odolnost dřeva proti opotřebení. - Krásný vzhled po dlouhá léta.
Vyvýšeny záhon(bylinkový) ze SIBIŘSKÉHO MODŘÍNU
Prodám zcela nový vyvýšený(bylinkový) záhon ze Sibiřského modřínu. Záhon je ručně dělaný s přesností a smyslem pro detail. Materiál je zvolen tak aby záhon vydržel co nejdéle a odolával mokru, vlhku a dřevo nehnilo. Uvnitř záhonu je nopová folie pro úplné oddělení vlhkosti od dřeva a ochranné pletivo zn s oky 16mm,jako podhrabová zábrana proti škůdcům. Záhony mají rozměr: vnější délka 184cm, vnější výška 60cm a vnější šířka 77cm. Jedná se opravdu o velmi kvalitní a bytelný kus dřeva, co Vám vydrží roky. Záhon lze po domluvě koupit v jakékoliv barvě. Doprava k Vám domů je samozřejmostí. Mezi ty největší přednosti sibiřského modřínu patří: - Velmi vysoká tvrdost a hustota. - Vysokou odolnost dřeva proti povětrnostním podmínkám, hnilobě a plísním. - Velmi dlouhou životnost. - Značně nižší nasákavost ve srovnání s měkkými dřevinami. - Vysoká mechanická odolnost dřeva proti opotřebení. - Krásný vzhled po dlouhá léta. Prosím o jakékoliv dotazy volejte na
Truhlík (sibiřský modřín)
Dřevěný truhlík ze sibiřského modřínu. Vnitřní rozměry 31x31x26cm tl.27
Dřevěný truhlík
Prodám dřevěný truhlík (záhon, dřevěná bedna) o rozměru 119x27x13 (hloubka) celková výška 25. Širší truhlík má šířku 40 cm. Cena 300 menší, 400 větší.
Dřevěný truhlík - soudek
Prodám dřevěný truhlík z masivního dřeva bez povrchové úpravy. Rozměry : 57cm x 30cm , výška 31cm. Jednoduchým způsobem lze vložit plast. truhlík 50 cm viz. foto. Cena 1650,-Kč. Po dohodě možnost zaslání.
dřevěný truhlík
prodám modřínový dřevěný truhlík rozměry lze upravit dle požadavků (velikost vnitřních misek a truhlíků, šířka a hloubka parapetu ...) truhlík lze srovnat do roviny díky nastavitelným nožičkám materiál je neošetřené modřínové dřevo