inzerce, prodej, prodám, bazar

Tripod

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
Prodám tripod, stav jako nový, nepoužívaný,
Každá noha se dá nastavovat/ohýbat zvlášť,
Tripod
Podobné inzeráty
Airsoft kulomet M2HB 50.cal + tripod
Nabízím airsoftový těžký kulomet M2HB, postavený na zakázku. Tělo kulometu a tripod jsou tištěné 3D tiskem z lehkého, ale houževnatého materiálu a jsou vevnitř těla zesílené. K hlavni je možné dodělat štít podle vašich představ a druhu použití ( vestavba do automobilu nebo použití v poli na tripodu ) Celkově je zbraň plně funkční naměřeno s 0,20g kuličkami 120m/s, ale mechabox lze dále upravit.( rozborka je velice jednoduchá) Kulomet i tripod jsou bez povrchové úpravy, takže si je můžete vyšperkovat podle svých představ ( lze stříkat klasickou akrylovou barvou ve spreji ) Ve zbrani je základní mechabox z m249, přesná dlouhá SVD hlavneň ( lze vyměnit za originální nebo jakoukoliv jinou ) hliníkový airso regulovatelný hop-up, elektrický podavač kuliček z m249 upravený tak, že se nezasekává jako u originálu, je na 4xAAA baterie a zaručí vám rychlé podávání kuliček a stačí k tomu pouze stisknout tlačítko u spouště. Kapacita zásobníku cca 10tis kuliček. Váha kompletu je cca 11kg. Prodávám bez baterie a nabíječky. Nejvhodnější je použití 12v Li-pol k zajištění velké kadence. Kulomet i tripod lze přenášet samostatně a složení je otázkou pěti vteřin. S touto airsoftovou zbraní budete králem každé akce :) V případě jakýchkoliv dotazů ke zbrani můžete volat 9-17h nebo psát sms.
Stylovy stativ tripod na mobil Peak Design plus adapter
Prosim piste na email ci do zpravy Vice info zde, jedna se o designovy stylovy tripod, nejlepsi kompaktni stativ na trhu, top kvalita a funkcnost, vcetne adapteru nevhodny darek, jen otevreny pro foto, adapter stale zabaleny jen jako sadu, cena vcetne postovneho, puvodni cena 107Eur plus postovne
Mini tripod, stativ
stabilní Mini tripod pro gimbal Moza Aircross 2 nebo jakýkoliv jiný gimbal se spodním 1/4" závitem. Možno zakoupit i s držákem na tablet/telefon viz foto.
Příslušenství pro sportovní kamery (GoPro, AEE MagiCam, XS)
Prodám toto příslušenství pro sportovní kamery. Vše je nové, nerozbalené. Jedná se zbytek skladu z obchodu. Preferuji vše najednou (výhodnější cena), ale nebráním se ani prodeji po položkách) Cena dohodou, preferuji email, nebo SMS. Xsories XS U-Shot Černá - 3 ks Červená - 1 ks Růžová - 1 ks Oranžová - 1 ks Žlutá - 1 ks XS BIG U-Shot Stříbrná - 1 ks XS WRIST CORD CAM (Velcro wrist camera leash) - 1 ks XS Action Mount - 1 ks AEE (MagiCam) Flat Accessories M11 - 1 ks New Bicycle Accessories (GoPro) - 1 ks LCD display - 1 ks Floating Block - 1 ks Tripod Mount Q517 - 1 ks
feiyutech g6 plus
Prodám stabilizátor. Důvod: nevyužívám ho nosnost do 1 kg navíc: tripod
LED reflektor se skládacím stojanem 230V, 50W
LED reflektor se skládacím stojanem Tripod, 230V, 50W, barevná teplota 6000K studená bílá, krytí IP65 proti stříkající vodě, vestavěný vypínač. Výška skládacího stojanu je nastavitelná v rozsahu cca 80 až 180 cm, perfektní stav, jako nový. Vhodný do dílny, garáže, na zahradu, při stavebních pracích, jako výkonné nouzové osvětlení apod.