inzerce, prodej, prodám, bazar

Tříkolka pro handicapované nebo seniory

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám tříkolku pro handicapované nebo seniory. Tříkolka má mezi zadními koly velký koš, který se výborně hodí na převážení těžších nákupů ( ocení především lidé bez auta). Tříkolka má ruční brzdu a také brzdu protišlapem.
Tříkolka pro handicapované nebo seniory
Podobné inzeráty
Prodám elektrickou tříkolku EASYBIKE
Prodám elektrickou tříkolku EASYBIKE Auriga. EasyBike Auriga je opatřená elektromotorem o výkonu 250W v předním kole. Má 7-mi rychlostní přehazovačku, zadní mechanickou kotoučovou a přední ráfkovou brzdu. Brzdové páky se dají zabrzdit a tříkolka tak sama o sobě stojí. Baterie má 9Ah s dojezdem cca. 70km. Šířka nápravy je 80cm. Je vhodná pro seniory, osoby s poruchou rovnováhy a handicapované. Tříkolka je nejetá, babička se nikdy neodhodlala.
Nová tříkolka pro seniory nebo invalidy
19kg lehká, Diferencial na zadní nápravě pro snadné zatáčení, Kotoučové brzdy, nosnost 150kg
Tříkolka pro dospele
Prodám tříkolku pro seniory, nevhodný dárek. Nepoužívané. Cena 5000
Kolo pro seniory
Prodáme kolo vhodné pro seniory. Úplně nové, nikdy nejeté, prodáváme z důvodu zdravotních komplikací. Koupeno 21.6.2021 v kamenném obchodě v Olomouci. Doklad o nákupu součástí prodeje. Pořizovací cena 7120 Kč. V případě zájmu volejte . K vidění ve Štěpánově.
(,,Elektro")Tříkolka Apache
Prodám elektro tříkolku Apache, momentálně jezdí jen jako obyč tříkolka. Je potřeba opravit řídící jednotku nebo používat jen jako "kolo". Jinak plně funkční - drobné vzhledové nedokonalosti viz fotky. Jen osobní odběr v Pečkách
Tříkolka na ruční pohon
Prodám k dokončení tříkolka na ruční pohon. Původ 50tá nebo 60tá léta. Zbývá dodělat nášlap a nový potah sedačky. Nové řetězy, ložiska, kola, nástřik. Chtěl jsem zachránit kus historie, ale nezbývá mi na to čas. Prodávám za cenu svých nákladů. K vidění v Hradci Králové. Cena 6000 Kč.