inzerce, prodej, prodám, bazar

Triko s UV ochranou + boty do vody

Kategorie: Plavky

Nabízím triko s UV ochranou,vel.122, boty, velikost 30/31. Nové,pouze ustřižené cedulky.
Triko s UV ochranou + boty do vody
Podobné inzeráty
Triko s ochranou proti slunci
Triko s ochranou proti slunci, ochranný faktor UPF 50+, ideální do bazénu a na pláž, materiál 80% nylon a 20% elastan. Možno použít i pro děti.
ROXY - NOVÉ 2 DÍLNÉ PLAVKY - DÁMSKÉ, DÍVČÍ
Čtěte celý text a teprve pak se ptejte. Plavky Roxy jsou nové (některé s visačkami, vhodné jako dárek). Originál! Já a blízcí jsme vytřídili věci. Vždy zleva doprava: Proužkaté zeleno-bílé se znaky Roxy a lemované modře - vel. na M, M/L, L, horní díl A - D, nové s visačk., PC 1820 Kč, cena = 900 Kč Hnědo-zeleno-bílé - vel. na M/L, L, horní díl A - D, nové bez vis., ale s ochranou samolepkou uvnitř kalhotek, cena = 900 Kč S velkými puntíky žluté-oranžové-atd. - vel. na S/M, M, horní díl A - C, nové bez vis., ale s ochranou samolepkou uvnitř kalhotek, cena = 900 Kč S velkými zelenými puntíky - vel. na XS, XS/S, S, horní díl A - B, nové bez vis, ale s ochranou samolepkou uvnitř kalhotek, cena = 900 Kč Černé s barevnými puntíky - vel. na S, S/M, M, horní díl A - C, nové bez visač. i ochran. samolepky, cena = 900 Kč Modré plavky - vel. na S, S/M, M, horní díl A - B, nové s visačk., cena = 800 Kč Oranžovo-růžové - vel. na XS/S, S, S/M, horní díl A - B, nové s visačk. cena = 800 Kč PRODEJ OSOBNÍCH ZNAČKOVÝCH VĚCÍ A PÁR VĚCÍ PRO SBĚRATELE, KTERÉ SE MI NEHODÍ. PIŠTE POUZE NA E-MAIL! TELEFON NEPLATNÝ Z DŮVODU OBTĚŽUJÍCÍCH REKLAMNÍCH NABÍDEK A LIDÍ, KTEŘÍ VOLAJÍ BRZO RÁNO NEBO PO 22H!
Triko do vody
Prodám funkční koupací triko do vody o velikosti 126/132
UV triko do vody Decathlon cca 3-4 roky
Prodám nepoužité triko do vody Decathlon; posílám zásilkovnou nebo lze osobní odběr Brno nebo Kuřim
Do vody
Plavky zn.Adidas vel.128 (7-8 let), menší Koupací tričko zn.Litex vel.100 Růžové boty do vody vel.28 nové Tyrkysové boty do vody vel.32-33 Pás na plavání Cena od 50,- do 100,- Kč
Babymoov letní set Baby Orange UV dětské plavky
Prodám tento letní set na koupání pro děti ve věku cca od 10 do 20 měsíců. Obsahuje: sluneční brýle s UV ochranou, klobouček, 2-dílné plavky s UV ochranou 50+, sandálky (vel. 20-21, cca 12,5cm), voděodolný náramek (pro jméno dítěte) a velkou průhlednou přenosnou tašku s poutky materiál plavek: 80% nylon + 20% elastan materiál kloboučku: 100% bavlna Ze setu byly použity jen plavky. Preferuji osobní předání v Jesenici nebo na metru (ideálně Chodov, Českomoravská).