inzerce, prodej, prodám, bazar

Třídílný obraz / 3x obraz

Kategorie: Doplňky

Třídílný obraz, rozměry jednoho 57x57cm, jeden z obrazů má jiný odstín viz. foto - obraz vlevo - ,,podtón do zelena´´ další dva do béžova. Cena 290Kč za komplet.
Třídílný obraz / 3x obraz
Podobné inzeráty
Japonský třídílný dřevěný paraván
Prodám třídílný paraván v japonském klasickém stylu. Materiál dřevo a papír. V zachovalém a pěkném stavu, pouze mírné známky použití viz. foto. Šířka 1 dílu je 44 cm, výška 178 cm. Mám celkem 2 kusy, cena je za jeden. K vyzvednutí v Praze v Křeslicích, případně za poplatek mohu po Praze dovézt. dělicí stěna paravan
Obraz
Třídílný obraz Palmy, rozměr každého dílu výška 59,5 cm x šířka 60 cm.
Třídílný obraz
Prodám obraz skládájící se ze tří dílů,dá se dát i do rohu rozměry:délka 129 cm. výška 63 cm,nikde není poškozený a na zdi vypadá moc hezky.
Třídílný obraz 90x60 cm
Prodám skládaný obraz na plátně ze tří částí. Rozměry jedné části jsou výška 60 cm a šířka 30 cm. Celková šířka je tedy 90 cm. Abstraktní motiv tráva v písku s oblohou. Nepamatuji si pořizovací cenu. Na internetu se ceny těchto obrazů pohybují kolem 1500 Kč. Prodám tedy aspoň za 700 Kč.
Obraz - třídílný.
3 dílný obraz.Dávám přednost nejlépe telefonické domluvě,nepište prosím sms!
Třídílný obraz Graham & Brown Classic Poppy
Nádherný vícedílný obraz Graham & Brown Classic Poppy. Visel asi půl roku, bohužel mi barevně nesedl do interiéru. Možno PPL za 39 Kč, Balikovna atd. Ideálně osobní odběr Zeleneč u Prahy