inzerce, prodej, prodám, bazar

Triatlonová kombinéza velikost Small, Pearl Izumi Elite

Kategorie: Vodní sporty, potápění

prodám triatlonovou kombinézu, výborný stav, cena 600,- plus poštovné
Triatlonová kombinéza velikost Small, Pearl Izumi Elite
Podobné inzeráty
Dámská triatlonová kombinéza TYR
Prodám dvakrát použitou dámskou triatlonovou kombinézu TYR velikost M. Bohužel špatně vybraná velikost. Původní cena 3500,- Jako bonus přidávám pás na startovní číslo.
pádlo Lettmann Ergonom Pro WW
Prodám prvotřídní dvoudílné pádlo na WW Lettmann Ergonom Pro WW s ergonomickou žerdí. Materiál LCS 70. Úhel natočení: variabilní. Velikost listu: Small. Váha cca 900 g. Spoj Vario Joint. PC cca 17 000,-, prodám za polovinu: 8 500,-. Pádlo nese běžné známky opotřebení. Dohoda možná. Možnost prohlédnout a předat v Praze. Zaslání poštou možné.
ráčnová kladka
vhodná pro otěžové lano max. průměr lana 10mm průměr kladky 55 mm výr. Nautos (Brazílie)
Aquapac vodotěsné pouzdro pro mobil / foťák
Nové, podvodní pouzdro AQUAPAC 418 Small Camera je určeno pro menší kompaktní fotoaparáty, mobilní telefony, nebo jiná zařízení. maximální rozměry vloženého předmětu - obvod 265mm. Zaručuje vodotěsnost až hloubky 5m Vhodné i do extrémně prašného prostředí. Patentovaný systém uzavírání Aquaclip je dokonale utěsněn a je testován na až 10 000 otevření. Průhledné části pouzder AQUAPAC jsou vyrobené z absolutně čirého plastu LenzFlex a pohled skrz ně je průzračně čistý. poštovné: 70,- Kč doporučeně, osobní odběr Praha 16
Plavky TYR Whiteout Camo vel. 36
Nové nepoužité dovezené z USA jako dárek (nevhodná velikost ..). Velikost 36 popis velikosti na stánkách výrobce viz. níže. Detailni popis a více fotek zde: Při výrobě byl použit vysoce odolný a pohodlný materiál Durafast Elite. Ten využívá kvalitní polyesterové vlákno s příměsí spandexu. Tento materiál je 100% stálobarevný, zaručuje odolnost proti chlóru a slunečnímu záření UPF 50+. Plavky se vyznačují vysokým komfortem a umožňují neomezenou mobilitu
Rychlostní kajak  K1 vajda
Prodám výborný kayak K1 Vajda ACE,velikost S kvalita: elite Celokarbonová závodní loď. Loďka je používaná,ale v pořádku a jezdí parádně viz. poslední foto.. :)