inzerce, prodej, prodám, bazar

Tretry Points Lady vel.39,40

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám NOVÉ cyklistické dámské tretry POINTS LADY s upínacím mechanismem boa kolečka.Pevně drží na noze.Velmi pěkné, pevné zpracování tretry.Vel.39-24,5cm- délka stélky,vel.40- 25cm délka stélky.Tretry jsou vhodné na horskou cyklistiku i na spining.Puv.Cena 2999Kč,nyni 2290kc
Tretry Points Lady vel.39,40
Podobné inzeráty
Force Cavalier Carbon silniční tretry černá/bílá velik.41
prodám silniční tretry Force Cavalier Carbon černá/bílá velik.41, délka anatomické vložky 26,5cm. Nové jedenkrát použité, bohužel nevhodná velikost. Force Cavalier Carbon jsou pevné, pohodlné silniční tretry s karbonovou podešví. Tretry mají anatomickou vložku a vyztuženou patu. Na vnitřní straně paty je protiskluzný silikon, aby držely tretry vždy na správném místě. Jsou kompatibilní s pedály LOOK, SPD SL. Zápínání je řešené pomocí 2 otočných koleček, díky kteým tretry snadno utáhnete. Podržky Carbon, hmotnost 470g/pár.Původní cena 3499kč. cena 1900,-Kč+poštovné.
Crussis ONE-OLI Cross lady 8.7-S 17" předváděcí elektrokolo
Nabízíme k prodeji předváděcí elektrokolo ONE-OLI Cross lady 8.7-S. Elektrokolo má najeto 73 km, test baterie 98% a bude poskytnuta 12 měsíční záruka. Původní cena 60 990 Kč. Dostupné ve velikosti 17" Elektrokolo je možné vyzvednout pouze osobně na základě předešlé domluvy prostřednictvím e-mailu info@ na adrese: CRUSSIS electrobikes s.r.o., Prologis Park, hala DC4.B, Úžice 298, Úžice u Kralup nad Vltavou 277 45 Pokud hledáte parádní výbavou nabušený e-bike pro sportovnější jízdu nebo výlet, jste na správné adrese. Dámské krosové elektrokolo ONE-OLI Cross lady 8.7-S se středovým elektromotorem je totiž určené nejen pro výlety všeho druhu na silnicích a cyklostezkách, ale zvládne také sportovnější ježdění v lehkém terénu. Již se nemusíte bát kopcovitého profilu výletu, ani toho, že třeba nebudete stačit ostatním. Je čas vyrazit! Není nač čekat. E-bike Crussis ONE-OLI Cross lady 8.7-S se středovým elektromotorem je připraven pro váš parádní výlet. Šlápněte do pedálů! Pokud byste přesto zatoužili po modelu s barevnějším designem, koukněte na e-kolo OLI Cross lady 8.7-S.
Prodam Northwave Raptor Arctic GTX vel. 48
Nabízim nepouzite cyklisticke tretry vel.48. Byl to dárek, takže nemám doklad. Nikdy nebyly ani venku, ani doma na trenazeru. Pouze vyzkousene a namontovane (jete) kufry. Northwave Extreme Raptor Arctic GTX jsou kvalitní zimní cyklistické tretry vybavené lehkou a tuhou kompozitovou podrážkou s karbonovým zesílením, která disponuje indexem tuhosti 8 a zaručuje efektivní přenos sil do pedálů. Podrážka je opatřena odolnými gumovými výstupky pro lepší záběr při nutnosti sesednutí z kola v náročném terénu. Svršek Biomap vyrobený z ultralehké polyuretanové pěny efektivně eliminuje aerodynamický odpor a šetří tak watty vašeho výkonu. Konstrukce Arctic GTX Footbed se čtyřmi vrstvami hliníku a fleecem poskytuje ve spolupráci s nepromokavou, prodyšnou a větruodolnou membránou Gore-Tex Koala vynikající zateplení a zajišťuje noze ideální mikroklima. Zvýšený neoprénový límec efektivně brání vnikání vody do tretry a přitom umožňuje zcela neomezenou volnost pohybu. Tretry lze díky tomu použít až do teploty - 15 °C. Osobní předání Benešov, Praha. Prosím sms, whatsapp nebo mail.
Cyklistické tretry na horské kolo ST500 černé, vel. 43
Nabízím tretry, vyzkoušené pouze jednu jízdu. Prodávám z důvodu, že jsem si nakonec vybral jiné a tyto nepoužívám. Velikost č. 43 PC: 1600,- Kč Popis Decathlon: Odolné tretry až na 4h vyjížďky na horském kole. Kompatibilní s platformovými pedály a s kufry SPD. Díky hybridní podešvi zajišťují tyto tretry nejen optimální přilnavost k pedálům, ale také dobrý ohyb chodidla při chůzi. Systém rychlého utažení. Možno zaslat zásilkovnou +120,- Kč na dobírku. Inzerát platný do smazání!!!
Tretry MTB dámské růžové CRYSTAL LADY vel.37,38,39
Prodám NOVÉ dámské cyklistické tretry Crystal Lady ,vhodné na horskou cyklistiku i na spining.Velikosti 37-23cm,38-24cm,39-24,5cm.Cena 2499Kč,nyni 1999kc.
Tretry Bont Vaypor G 46,5 Wide (PC 11490 Kč)
Prodám úplně nové profi gravel/cyklokros/MTB tretry Bont Vaypor G. Velikost 46,5 Wide. Nové stojí 11 490 Kč. Pouze vyzkoušené (a lehce tepelně tvarované). Byly vyrobené na objednávku, takže je nemohu vrátit prodejci. Jsou ale v záruce, přiložím fakturu. I když jsou široké a skvěle tvarované (a navíc tepelně dotvarovatelné), stále bohužel nesedí na moji rozpláclou nohu, což je jediný důvod prodeje. Možnost vyzkoušení v Praze na Žižkově - po předchozí domluvě prakticky kdykoliv. V sobotu 25. 3. 2023 se chystám vyrazit na Forbikes do Letňan, takže můžu boty přinést k vyzkoušení i tam.