inzerce, prodej, prodám, bazar

Tretry Asics Hyper MD 7 38EUR (24.5cm)

Kategorie: Vše ostatní

Prodám atletické tretry určené pro střední tratě. Tretry jsou v dobrém stavu. Velikost 38EUR, 24.5 CM. Barva treter oranžová. Tretry prodám v originální krabici a s utahovacím klíčem. Původní cena treter 2100Kč.
Tretry Asics Hyper MD 7 38EUR (24.5cm)
Podobné inzeráty
běžecké tretry asics  38
Prodám zánovní běžecké tretry značky asics vel.38 HYPER LD (pro středně dlouhé až dlouhé tratě) s vyměnitelnými hroty. Včetně klíče pro výměnu/dotažení hrotů. Svršek je z lehké síťoviny, která zajišťuje optimální prodyšnost a minimální hmotnost tretry. Mohu poslat poštou/balíkovnou/zásilkovnou. V případě zájmu prosím VOLEJTE, tel. č.: .
Běžecké tretry ASICS
Prodám běžecké tretry Asics minimálně používané vel. 41,5
Tretry Asics
Prodám tretry Asics, vel. 40, délka 25,75 cm. Zakoupeny v lednu 2022, používané v hale a na stadionu, v dobrém stavu. Jsou univerzální, používané na běh i skok.
Tretry Asics velikost 46
Prodám nové, pouze dvakrát použité sprinterské tretry včetně klíče na kolíky.
Běžecké boty ASICS FUJITRABUCO LYTE (vel. 45)
Prodám trailové běžecké boty ASICS FUJITRABUCO LYTE vel. 45 (28,5cm). Odběháno cca. 70 km, téměř neznatelné opotřebení. Pořizovací cena ve slevě 2.299 Kč. Možno zaslat přes zásilkovnu, poštou apod. (+cena dopravy).
Tretry Nike
Úplně nové nepoužité tretry Nike, bohužel mi neseděly a vrátit je už nešlo Nové hřeby 6mm, klíč na hřeby, obal na tretry Dobírka je možná, ale preferuji osobní předání Rožnov a okolí.