inzerce, prodej, prodám, bazar

Trenér/trenérka koní

Kategorie: Koně

Hledáme trenéra/ku koní pro naše miláčky.Jsme rodinná chovná stáj s počtem 25 koní včetně hříbat převážně APH,ČT pro jejich posun hledáme někoho kdo by je trénoval práce ze země ze sedla, lonž zvedání nohou, osedlání atd.
Požadujeme praxi u koní,osobu straší 18-ti let, docházky v rámci možností alespoň 3xtýdně.
Nabízíme bezplatný pronájem jednoho koně celoročně, stajník non-stop k dispozici, zázemí pro jezdce.
Místo stáje Dehtáry 26.
Dostupnost MHD 3 min od stáje.
Trenér/trenérka koní
Podobné inzeráty
Zprostředkování prodeje drezurních i skokových koní
Prodej koní je alchymie a najít nového majitele pro svého koně může být často velmi dlouhý proces, který přináší prodejci spoustu stresu a stojí ho hodně času. My dokážeme v mnoha případech tento čas rapidně zkrátit a prodejci spoustu času ušetřit. Jak? Zabýváme se prodejem koní již několik let, disponujeme sítí potencionálních kupců a jsme schopni nabízet koně i na zahraničním trhu. Krom toho jsme jezdci a zabýváme se výcvikem koní (prokazatelná výkonnost drezura S a parkur T), takže víme, jak má prezentace sportovních koní vypadat, a co potencionální kupci chtějí vidět. Nabízíme kompletní servis týkající se prodeje koní, kteří jsou ustájeni u nás: - výcvik koně a vyhotovení reprezentativních prodejních materiálů (fotky, videa, zdravotní vyšetření) - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí - inzerování koně a komunikace se zájemci Prodejní servis v případě, že majitel se stará o výcvik sám a poskytne nám materiály k danému koni: - poradenství ohledně adekvátní kupní ceny, vhodnosti obrazového materiálu a celkového managementu prodeje - inzerování koně a komunikace se zájemci - prodej koně - veškerá dokumentace a povolení v případě prodeje do zahraničí Naše webové stránky: Náš FB: Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Obsedání koní
Nabízím obsedaní Vašich koní, práce s problémovými koňmi metodou přirozené komunikace, zaučení do tahu, výcvik jezdců, výcvik hříbat, reobsedání, budování důvěry, a jiné. Dlouholeté zkušenosti z různých odvětví jezdeckého sportu. Profesionální přístup (maturitní obor Trenér dostihových a sportovních koní Velká Chuchle, Chovatel koní Kladruby nad Labem) Cena 350kč/kůň+ Cestovné 10 kč/km. Více informací po emailu nebo tel. Lokalita Hořice,Dvůr Králove,Jičín a okolí.
Ježdění na koni
Dobrý den. Chtěla bych si najít ježdění na koni okolí Žamberka / okres Ústí nad Orlicí. V létě mi bude 17 let, u koní jsem od mala, ale pořádně jsem začla jezdit v září 2021. Studuju chov koní a jezdectví. Koně zvládám ve všech chodech. Jsem samostatná, pracovitá, zodpovědná a taky vím co obnáší práce kolem koní. Chtěla bych se zlepšovat v ježdění, naučit se práci ze země a taky si vybudovat s koněm nějaký vztah. Můžu poslat videa/fotky. Prosím pište mi na email :).
Sháním pronájem koně
Dobrý den, hledám poloviční pronájem/pronájem. Je mi 13 let a v létě mi bude 14. Jezdectví se věnuji od 6 let. Nedávno jsem měla poloviční pronájem, ale bohužel to musela trenérka zrušit… Začala jsem se věnovat parkuru, ale zvládnu i drezúru a samozřejmě zvládám kavalety. Hledám parťáka kterému se dá věřit, ale který si taky někdy umí vyhodit ????. Pokud možno, tak ať má ve stáji jízdárnu/halu, pokud ne, tak mi to samozřejmě nebude vadit. Potřebuji aby koníček nebyl daleko od Prahy (max 30 minut) Děkuji moc za jakoukoliv nabídku! Pokud máte nabídku, tak mi prosím napište. Pište prosím na email. @mariambuji55@
Appaloosa hříbátka
Nabízíme krásná hříbátka plemene Appaloosa. Nekřížená s jinými plemeny, čistokrevná- přímí potomci původních indiánských koní. Všechna naše hříbátka mají skvělé rodokmeny po obou rodičích bez příbuzenské plemenitby. Koně do chovu jsme si pečlivě vybírali a importovali z USA i Evropy. Naleznete zde potomky mistrů světa, Evropy a ty nejlepší původní krevní linie nefalšovaných indiánských Appaloosa koní, kteří mají své obrovské kouzlo a hlavně naprosto skvělé bezkonkurenční povahy. Původní Appaloosa je vynikající všestranný kůň se kterým se můžeme vydat mnoha směry, je to kůň nenáročný a houževnatý a nejlépe je mu v přirozených podmínkách na pastvinách. Díky svojí velmi kontaktní povaze je vyhledávaným rodinným společníkem, partnerem, mazlíčkem. Protože u nás chov koní vznikl na základě celoživotní lásky ke koním od útlého dětství, jsou koně a jejich celková spokojenost, přirozené potřeby s čímž se snoubí i pevné zdraví prioritou, vybíráme budoucí domov našich hříbat pečlivě. Naše hříbata by měla vyrůstat jak je jim přirozené, celoročně na pastvinách ve společnosti jiných koní a to nejlépe vrstevníků. Pro Ty, kteří to cítí stejně, ale nemají možnost takové podmínky pro hříbě poskytnout, můžeme nabídnout odchov u nás. Pokud Vás náš chov zaujal a rádi byste si vybrali Vašeho budoucího kamaráda u nás, napište e-mail nebo zavolejte, představte se nám a domluvte si návštěvu! S výběrem rádi poradíme. Na SMS nereaguji. Uzavřený chov, chov výhradně Appaloosa x Appaloosa. Na foto jeden z našich plemenných hřebců.
Práce u koni
Dobrý den, hledám práci u koni. Kydání, vyvádění koni apod. U koni jsem více jak deset let. Vše na domluvě. Okolí Vyškov do 20km.