inzerce, prodej, prodám, bazar

TREKOVÉ BOTY zn. LAFUMA - vel. 38

Kategorie: Boty

Prodám dámské nízké turistické boty zn. Lafuma, vel. 38, délka vnitřní stélky 245 mm. Šněrování, vytahovací vložky, membrána, podrážka Vibram. PC 1199,- Kč. Velmi dobrý stav, včetně původní krabice. Osobní odběr možný v Praze, cena bez poštovného.
TREKOVÉ BOTY zn. LAFUMA - vel. 38
Podobné inzeráty
Trekové boty (pohorky pohorky Goretex  Lafuma vel. 40/41
Prodám pěkné trekové/turistické boty známé a velmi kvalitní francouzské značky Lafuma. Velikost 40/41-délka stélky cca 27cm. Nošené před mateřskou dovolenou, nyní již nevyhovují. Tyto turistické boty (pohorky) byly kupované v Rockpointu za necelých 5000,-Kč. Kombinace kůže a textilu s Goretex membránou, což z nich dělá ideální trekovou obuv do nepříznivého počasí. Cenu bych si představoval cca 1500,-Kč, případně nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Nenošené trekové boty Lafuma Thinsulate insulation velikost
Nabízím nenošené trekové boty Lafuma Thinsulate insulation velikost 9 vše viz foto Původní cena 2 700 Kč, nechám za 1250 Kč + poštovné zaslání možné balíkovnou či zásilkovnou osobní předání v Opavě
PRODÁM TREKOVÉ BOTY REGINETTA PEAK (vel.42)
Prodám pánské technické velmi kvalitní robustní trekové boty Reginetta Peak. Jsou to téměř nezničitelné, ručně šité, celokožené, boty z jedno kusu velmi kvalitní hovězí kůže. Boty jsou vhodné i do náročných terenních podmínek a vysokohorskou turistiku. Lze na ně připevnit i mačky. Šněrování s kovovými očky Materiál - svršek silná lícová hovězí kůže Vnitřek boty - hovězí kůže Svršek je ručně sešitý s podešví Značková podešev - Vibram Boty jsou velmi málo nošené. Prodávám z důvodu nevyužití. Původní cena - 6tis.
Zpět na výpis Dámské trekové boty High Colorado Sonnblik vel
Prodám velmi málo používané dámské trekové boty (pohorky) High Colorado Sonnblik vel. 37 (délka vložky 25cm). Boty jsou v bezvadném stavu, bez poškození a stále v záruce. Boty disponují voděodpudivou membránou HIGH-TEX. Možno poslat přes zásilkovnu (79Kč bez dobírky).
Turistické boty
Boty Lafuma s podrážkou vibram. Vel. 36,5. Úplně nove nestačili jsme nosit. Zakoupený za 2000. Nechám za 1000.
Dámské sportovní boty
Nabízím troje dámské sportovní boty, příležitostně nošené, v pěkném, nezničeném stavu. Trekové, Gore-texove, nepromokavé, boty Adidas - PRODÁNY. Běžecké boty Karrimor Tempo 5, vel. 41, cena 350 a sálové boty Nike Court Shuttle 5, vel. 40 cena 350. "Nejvíce" nošené jsou Adidas, ale moc hezky stav z venku i zevnitř boty, podrážka 75%. Karrimor byly nošeny půl roku do fitka a Nike byly na noze pouze parkrat v hale, u obou podrážka 99%. Všechny boty nejsou nikde prodřené ani nijak poškozené. Osobní předání a vyzkoušení v Praze 6 Řepích, možno poslat Zasilkovnu.