inzerce, prodej, prodám, bazar

Trekové boty Salomon X RAISE 2 GTX vel.44 2/3

Kategorie: Turistika, horolezectví

Nové, jen vyzkoušeny. Stélky měří 28,5 cm. Pc.2800.-
Zdokonalený model X RAISE 2 GORE-TEX má konstrukci ADV-C Chassis™ s tříbodovým systémem pro větší stabilitu, zatím co měkčí mezipodešev poskytuje okamžité a trvalé pohodlí. Osvědčená nepromokavá membrána GORE-TEX, podešev Contagrip® a rychlozavazování Quicklace™ vás vybaví do různorodého terénu.

Technologie:

Moderní outdoorová obuv konstruovaná pro větší stabilitu.
Zvýšená stabilita: Pro větší stabilitu při chůzi jsme zkombinovali osvědčený tříbodový systém s konstrukcí ADV-C Chassis.
Okamžité pohodlí: Dopřejte svým nohám pohodlné provedení, velký pěnový límec a jazyk pro větší pohodlí a pružnou mezipodešev Fuze Surge, která pomáhá absorbovat každý otřes.
Zacílená ochrana: Zvýšili jsme ochranu díky nové zesílené špičce - a zároveň ochrany paty, boční ochrany proti bahnu a membrány GORE-TEX - aniž bychom navýšili hmotnost.
Trekové boty Salomon X RAISE 2 GTX vel.44 2/3
Podobné inzeráty
Trekové boty Salomon NORWOOD GTX vel.41 1/3
Trekové boty v top stavu, jako nové. Membrána Goretex. Pc.2800.- Všestranná treková obuv Salomon NORWOOD GTX s GORE-TEX membránou, vhodná na jakékoliv trekové aktivity. ochranná patní část ochrana proti bahnu, mokru - ochranný materiál umístěný podél celé spodní části obuv ochranná syntetická část v oblasti prstů technologie zajišťující optimální držení nohy - Sensifit dodává pohodlí, přesně obepne, ochrání vaši nohu.
Dámské trek boty Salomon X Ultra Trek GTX vel.40
Top stav.Vhodné i do chladného počasí. Mají membránu Goretex.Stélky délky 26 cm.Pc.4000.- Nabídka značky pro nejnáročnější Salomon. Pohorky uzpůsobené dámskému chodidlu Salomon X Ultra GTX Trek W. Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty X Ultra GTX W od firmy Salomon jsou díky vyššímu profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip® TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv i pro náročnější terén.
Dámské trekové boty Salomon Glenwood Icon GTX vel.40
Výborný stav.Mají membránu Goretex.Stélky délky 26 cm. Pc.2590.- Nabídka zn Salomon. Trekové boty uzpůsobené dámskému chodidlu.Dobře padnou, podrží vás v terénu a speciální technologie šetří energii na každém kroku. Dámské boty od firmy Salomon jsou díky nízkému profilu velice stabilní a pohodlné. Na jakémkoliv povrchu se můžete spolehnout na přilnavou podešev Contagrip TD s výborným záběrem. Absorpci otřesů zajistí mezipodešev z kvalitní vstřikované EVA pěny EnergyCell. Perfektní obuv i pro náročnější turistiku.
Nové trekové boty Salomon fortazela gtx vel 44
Nové nepoužité pánské trekové boty Salomon fortazela gtx vel 44 viz foto, Bystřice pH
Salomon Salomon X ULTRA 4 MID GTX BLACK/PEAR vel.46
Prodám Trekové boty, Salomon X ULTRA 4 MID GTX BLACK/PEAR. Boty jsem dostal jako dárek, ale bohužel jsou mi malé. To, že jsou mi malé jsem zjistil po ujití asi 4km, kdy se noha a) trochu roztáhne a za b) při chůzi z kopce mi narážel palec do špičky. Vzhledem k tomu, že jsem s nimi byl v terénu, (kamenná cesta) v obchodě mi je už nevezmou zpět. Jsou to boty určené na dlouhé tury terénem. Číslování bot je o jedno číslo větší, než skutečnost (46 na krabici odpovídá 45 nohy)
Dámské boty SCARPA Mojito trail GTX - vel.38 - záruka 2 roky
Prodám zánovní dámské trekové boty SCARPA Mojito trail GTX velikost 38. Boty byly 2x nošeny (cca 8 km celkem), bohužel zvolena špatná velikost. Boty byly koupeny 21.2.2023 na , tudíž jsou ještě skoro 2 roky v záruce, fakturu přidám k nákupu. Osobní předání (Hlubočky, Olomouc) nebo zaslání přes zásilkovnu. Bližší informace k botám na