inzerce, prodej, prodám, bazar

Trekingové boty OLANG v dobrém stavu vel.35

Kategorie: Boty

Prodám málo nošené boty OLANG v dobrém stavu VEL.35.
Trekingové boty OLANG v dobrém stavu vel.35
Podobné inzeráty
dětské trekové boty Olang vel. 34
Prodám dětské trekové boty Olang vel. 34 z velmi kvalitní kůže ideální pro celoročního využití. Bota je nepromokavá díky membráně Olantex, odlehčená podešev Vibram. Málo nošená a ve velmi dobrém stavu.
Detske trekove boty Olang vel. 31
Trekove boty Olang vel. 31. Jsou ve vybornem stavu. Predani v Letech u Dobrichovic, v Praze, mozne poslat pres zasilkovnu.
Trekové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE (vel.46)
Prodám prakticky nové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE vel. 46. V záruce do 12/2023. Původní cena 2 459,- K vyzvednutí v Brně, poblíž zastávky Grohova, nebo Zásilkovna.
Pánské boty Olang vel. 42
Prodám pánské boty Olang,velikost šené jeden týden,špatně zvolená velikost.Koupené 1.3.2023,původní cena 2399Kč,prodám za 2000Kč.
Boty Olang, pohorky
Prodám celokožené unisex boty značky Olang, velikost 41. Podrážka nesešlapaná (nošeno bylo minimálně), trošku poškrabaná špička, ošetřováno balzámem na kůži. Vibram, bez membrány. Odešlu samozřejmě vyčištěné ;)
trekingové boty
1)Prodám nové nenošené goretexové boty. Spolehlivá obuv pro túry. Spojení tuhé konstrukci boty s nápadně nízkou hmotností. Mimořádná lehkost tohoto modelu je dána kombinací semišové kůže a prodyšného syntetického materiálu Aku Air8000. Navzdory své velmi nízké hmotnosti je bota také dobře polstrovaná. Podešev Vibram®, která nabízí dobré odpružení. Ochranný pás dodává botě další extra odolnost. Zavazování na tkaničky a v horní části boty na háčky pro dokonalé přilnutí k noze. Poutko v zadní části pro snadné obutí. Barevná kombinace šedá a béžová. Velikost EUR 39 a1/2 (viz foto). Cena při osobním odběru 2000 korun, nebo + poštovné. 2)Prodám trekingové pevné boty, membrána Goretex. Velikost EUR 42,5, délka stélky viz obr. Nošeny jen jednou, výborný stav, pouze na vnitřní straně pravé boty chybí poslední kovová sponka pro tkaničku, což zohledňuji v ceně (na funkci to nemá vliv)-viz obrázek. Vhodné pro turistiku i jiné outdoorové aktivity. Cena při osobním převzetí 990 korun, nebo + poštovné.