inzerce, prodej, prodám, bazar

Transformers

Kategorie: Ostatní

Set DVD Transformers 1,2,3
Cena včetně poštovného přes Zásilkovnu.
Lauviah@
Transformers
Podobné inzeráty
Licenční povlečení - Želvy Ninja, Transformers, Zamilovaní
Prodám kvalitní povlečení v krásném stavu, barvy hezky drží, na klasickou velikost přikrývky, včetně povlaku na polštář, různé motivy: Želvy Ninja, Transformers, Bart Simpson a zamilovaní. Cena za jedno povlečení je 210Kč. Poštovné 65Kč přes Balíkovnu, 79Kč přes Zásilkovnu nebo poštou dle tarifu. Osobní odběr v Olomouci, 22.3. také v Praze. Koukněte na mé další inzeráty, nabízím i hračky, nové lego, oblečení, hry, knihy, ... Třeba něco vyberete:-)
POVLEČENÍ - TRANSFORMERS
Prodám bavlněné povlečení Transformers 90x70cm polštář,zapínání na knoflíky,oboustranné potisk,klasický rozměr na postel, kupované v Německu 100%bavlna bez dir a fleků ,obrázky trošku oprané používáním.Spokojenost a originalitu zaručuji.Cena 300Kč plus pošta nebo Zásilkovna.Podívejte se na mé další inzeráty.
Taška Transformers
Prodám 2 velmi zachovalé tašky, originál Transformers, šířka 30cm,výška 17cm a hloubka 12cm.Bez poškození, jako nové,čisté.Popruh přes rameno i do ruky. Velká kapsa a další kapsa na zip ve dně tašky. Cena za kus!
DVD 5 ks Transformers, animovaný
5 ks DVD Transformers animovaný,vše v perfektním stavu,bez známek zničení.Jednou použité. První 2 DVD jsou 145 Kč/1 ks. 3.-5. DVD- 70 Kč /1 ks. V případě kontaktu prosím e-mail
DVD Transformers
Prodám originál DVD Transformers 1 díl.
Hry Xbox 360 Lego Minecraft KINECT Sonic DISNEY Crash ORIG +
Dobrý den, prodám sbírku her Xbox 360. Všechny hry jsou originály, plně funkčné, vhodné i jako dárek. V nabídce jsou hry všech zánrů, při výběru více her dám slevu. Angry Birds Forza Kungu Fu Panda Minecraft Harry Potter How To Train Your Dragon Lego Indiana Jones Lego Harry Potter Need For Speed Fifa 17 Disney Pixar Toy Story Disney Epic Mickey Lego The Hobbit Lego Pirates Of The Caribbean Madagascar 3 Rayman Sonic Unleashed Tomb Rider Transformers The Sims 3 Happy Feet Two Game Of Thrones Lego Marvel Avengers Dance Central 1 2 3 Kinect Sports 2 Disneyland Adventures Kinect Joyride Michael Jackson Experience Power Up Heroes Zumba Fitness Core Game Party In Motion Just Dance Crash Bandicoot Farming Simulator Spiderman Shrek Mortal Kombat Sega Rally GTA5