inzerce, prodej, prodám, bazar

Trakční baterie VARTA 90Ah, 12V celkem 2ks do karavanu

Kategorie: Karavany, vozíky

Trakční baterie vhodná do karavanu nebo i jako startovací nebo jako záloha pro oběhové čerpadlo pro kotle
IDEÁLNÍ BATERIE PRO:
• OBYTNÉ VOZY, KARAVANY

Trakční baterie VARTA Professional Dual Purpose 90Ah



Celkem 2 ks stáří cca 1 rok v podstatě nepoužité (stále byli na pulsní udržovací nabíječe ctek) proveden zátěžový test naprosto v pořádku

Popis
IDEÁLNÍ BATERIE PRO:
• OBYTNÉ VOZY, KARAVANY
• LODĚ, ČLUNY, PLACHETNICE, apod.

• duální technologie Dual Power – baterie je vhodná pro napájení elektrických systémů i startování (krátkodobé vysoké proudové odběry)

Cena za kus

Trakční baterie VARTA 90Ah, 12V celkem 2ks do karavanu
Podobné inzeráty
Karavan Sprite Cruzer 495 SR
Prodám obytný přívěs Sprite Cruzer 495 SR, rok výroby 2017, modelová řada 2018. Parametry: celková délka 7 310 mm, celková šířka 2 250 mm, aktuální hmotnost karavanu 1 340 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 550 kg, nejvyšší rychlost 130 km/h. Výbava: ohřev vody 12v 230v a plyn, rozvody a rozfuk vzduchu od topení, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, zabudované rádio, 12V ovládací panel se systémem, vnitřní nádrž na užitkovou vodu, přípojka karavanu na vodu z venkovního řadu a externí plnění, venkovní kastlík pro trakční baterii, servisní dvířka k úložnému prostoru, nabíjecí USB zásuvky u předního sezení, rezerva v držáku pod karavanem, stabilizace podvozku, stabilizátor, velký úložný prostor pod postelí s dvířky z venku. Příplatnová výbava: Solární panel, trakční baterie 110 Ah, automatický satelit, fullHD televize, nosič kol Thule umístěný na zádi karavanu Přívěs má pohodlné spaní pro 4 osoby. Sezení je umístěno v přední části karavanu a rozkládá se na prostorné dvoulůžko. K sezení je samozřejmě k dispozici stolek. V prostřední části karavanu se nachází velice pohodlná francouzská postel pro 2 osoby. Veprostřed karavanu se nachází kuchyň s chladničkou, sporákem, plynovou troubou, grilem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací a pracovní plochou. Na zádi karavanu se nachází prostorná oddělená koupelna se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickou toaletou Thetford. Jsem první a jediný majitel- nikdy nesloužil na půjčování! Karavan prodávám včetně veškerého vybavení- končím s karavanováním. Přívěs je ve velice pěkném stavu, parkován po celou dobu pod střechou.
Adria Adora 472, SOLÁR, MOVER, markýza, SATELIT
Adria Adora 472, SOLÁR, MOVER pro snadnou manipulaci a parkování, markýza (možnost předstanu), automatický satelit OYSTER. Rodinný karavan ve špičkovém stavu. Velice pohodlné podélně umístěné postele v oddělené ložnici a rozkládací "U" sezení, kuchyňka s trojkombinační lednicí (provoz na 12V, 220V a plyn), koupelna se sprchovou vaničkou a kazetovým WC. Karavan je tepelně izolovaný, vhodný i pro zimní provoz, plynové topení TRUMATIC s rozvodem vzduchu. Na karavanu je nový solární systém s trakční baterií, MPPT regulátorem pro soběstačný provoz, vnitřní LED osvětlení. Možnost instalace nové LED televize (DVBT2) za cenu 6000,-Kč. Ke karavanu je předstan. Vše na karavanu je plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Na karavanu je nová STK na 2 roky, rychlost 100km/hod. K řízení tohoto karavanu, s určitými vozidly, postačuje ř.p. skupiny B (B96). Na karavanu je veškerá výbava plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Cena včetně příslušenství (markýza, schůdek, propojovací kabel, ...), je 299000,-Kč
Trakční baterie 240ah velká za 6990 trakční  a 100ah pro kar
Pro karavany Trakční baterie 240ah velká za 6990 a trakční baterie 100ah za 2999 záruka 2 roky. Případně mám i klasické autobaterie 74ah za 1850 a 100ah za 2250. Tyto trakční baterie jsou vhodné k solárum. Velmi kvalitní tělo a váhu mají stejné jako Banner trakční baterie.
Sprite 500, podélné postele, předstan, 100km/hod
Sprite 500, rodinný karavan ve špičkovém stavu. Velice pohodlné podélně umístěné postele v oddělené ložnici a rozkládací "U" sezení, kuchyňka s trojkombinační lednicí (provoz na 12V, 220V a plyn), koupelna se sprchovou vaničkou a kazetovým WC. Karavan je tepelně izolovaný, vhodný i pro zimní provoz, plynové topení TRUMATIC. Možnost montáže solárního systému s trakční baterií, MPPT regulátorem pro soběstačný provoz, vnitřní LED osvětlení za cenu 15000,-Kč. Možnost instalace nové LED televize (DVBT2) za cenu 6000,-Kč. Ke karavanu je předstan. Vše na karavanu je plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Na karavanu je nová STK na 2 roky, rychlost 100km/hod. K řízení tohoto karavanu, s určitými vozidly, postačuje ř.p. skupiny B (B96). Na karavanu je veškerá výbava plně funkční, poskytujeme záruku na funkčnost veškerých spotřebičů, servis karavanů. Cena včetně příslušenství (předstan, schůdek, propojovací kabel, ...), je 189000,-Kč
Karavan Swift Conqueror 570
Karavan Swift Conqueror 570, Alde teplovodní topení s termostatem a 8,5l boilerem na vodu plyn/220v, klimatizace s možnosti topení na dálkové ovládání a přes Wi-Fi ,podlahové el topení, mover, automatický satelit , vnitřní nádrž na 45l s ukazatelem hladiny plus externí 40l s možností automatického přepuštění, odpadní nádrž 70l vyhřívaná s ukazatelem hladiny s možností připojení na odpad v kempu , přípojka na vodovod truma včetně originální hadice, venkovní přípojka plynu na gril, venkovní zasuvka 220v, monocontrol truma, LPG nádrž na 60l(žádné měnění lahve plynu, naplníte na každé LPG stanici),2x 120w solární panel s Victron Bluetooth připojení, baterie Exide trakční 115A(staří 6 měsíců), baterii je možné dobíjet za jízdy z vozidla přes 13p zásuvku, ovládací panel nad vstupními dveřmi s ukazatelem stavu baterie v karavanu a vozidla s možnosti přepnutí a požití baterie vozidla , centrální řídící jednotka karavanu hlídá napětí karavanu a vozidla aby vozidlo mělo napětí na nastartování , TV zajíždí do skříňky, pevná postel 140x 200 a přední rozkládací pro dvě osoby , v přední části vytahovací stolek pro dvě osoby a pod postelí originál skládací stul který se v přední části rozloží a je pro čtyři osoby (nebo se muže použit pro venkovní sezení), velká koupelna v zadní části přes celou šířku karavanu, sprchový kout, wc, vestavěné rádio s CD, markýza sáčková včetně stínící bočnice a přední stěny, lednice 12v/220v/plyn s automatickým venkovním chlazením , vařič tři plot plyn a jedna 220v, gril a trouba plyn, mikrovlnka, osvětlení led včetně ambientního, venkovní led pod markýzou, originální alarm, hlásič plynu a kouře ,rezerva ve spodní části karavanu, váha karavanu 1470kg max 1750kg, max povolená rychlost 130km/h, Stk ještě 1rok. parkované pod střechou na suchém povrchu. Nové pneu a ložiska, nájezdová brzda, třecí desky stabilizátoru, revize plynu, nástřik podvozku, nová luxusní masážní matrace 25cm, nové koberce.
Karavan Sprite Cruzer 492 SR
Obytný přívěs Sprite Cruzer 492 SR, modelová řada 2019, 4 lůžka, celková délka 7 310 mm, celková šířka 2 250 mm, provozní hmotnost 1 375 kg, nejvyšší technicky přípustná hmotnost 1 750 kg. Truma Combi 6 E – topení a systém ohřevu vody v jednom (plyn, 230V), rozvody a rozfuk vzduchu, sítě proti hmyzu na všech oknech, termorolety na všech oknech, síť proti hmyzu ve dveřích, zabudované rádio, 12V ovládací panel se systémem SwiftCommand – možnost ovládání nástavbových funkcí pomocí Bluetooth a mobilní komunikace v aplikaci, 2x vnitřní nádrž na užitkovou vodu, přípojka karavanu na vodu z řádu a externí plnění, venkovní kastlík pro trakční baterii, trakční baterie, solární set 130W s automatickým MPPT regulátorem, nosič kol Thule, střešní markýza s podsvícením (dálkový ovladač se stmívačem), chytrá TV Finlux, střešní klimatizace Truma Aventa Comfort, venkovní sprcha, mover s manuálním přítlakem, detektor kouře hlásič přítomnosti CO, servisní dvířka k úložnému prostoru, nabíjecí USB zásuvky u předního sezení, rezerva v držáku pod karavanem, elektronická stabilizace podvozku, nafukovací předstan Outwell Tide 400SA, krycí HTD plachta, stabilizátor. Spaní pro 4 osoby. Sezení v přední části karavanu se rozkládá na prostorné dvoulůžko. K sezení je k dispozici stolek. V zadní části karavanu jsou dvě samostatná lůžka. Kuchyně s absorpční chladničkou, plynovými sporáky, elektrickou plotýnkou, plynovou troubou, grillem, mikrovlnnou troubou, dřezem, odkapávací a pracovní plochou. Prostorná koupelna na zádi karavanu se samostatným sprchovým koutem, umyvadlem a chemickou toaletou Thetford. Jedná se o komisní prodej. U tohoto karavanu je možný odpočet DPH. Cena bez DPH je 809 835 Kč. Karavan je ve velmi dobrém stavu. Všechny součásti jsou funkční a ozkoušené. Při převzetí je zákazník seznámen s obsluhou a je mu předvedena funkčnost všech součástí.