inzerce, prodej, prodám, bazar

Trakční AGM baterie

Kategorie: Karavany, vozíky

Prodám novou, nepoužitou, trakční AGM baterii MK2,12V,79Ah.
Trakční AGM baterie
Podobné inzeráty
Trakční baterie 240ah velká za 6990 trakční  a 100ah pro kar
Pro karavany Trakční baterie 240ah velká za 6990 a trakční baterie 100ah za 2999 záruka 2 roky. Případně mám i klasické autobaterie 74ah za 1850 a 100ah za 2250. Tyto trakční baterie jsou vhodné k solárum. Velmi kvalitní tělo a váhu mají stejné jako Banner trakční baterie.
Trakční (GEL) baterie GOOWEI ENERGY OTL75-12, 75 Ah, 12V
Prodám tuto baterii. V dobrém stavu - měřena. Osobní odběr Brno - Slatina. Cena nové 4300,-. Detailní popis produktu Gelové trakční akumulátory značky GOOWEI ENERGY řada OTL - DEEP CYCLE jsou privátní značkou naší společnosti. Na základě dlouholetých zkušeností v oblasti akumulátorů jsme ve spolupráci s výrobcem kladli důraz na vysokou jakostní kvalitu použitých materiálů (čistotu olova), dlouhou cyklickou životnost (extra silné mřížky článků) a maximální spolehlivost a bezpečnost akumulátorů v provozu. Jedná se o uzavřené olověné akumulátory v provedení VRLA. Technologie hybridní GEL = elektrolyt je ztužen v hybridním gelu (kombinace s AGM), a tím je pevně vázán v útrobách článků baterie, čímž je vyloučen jeho únik. Extra silná mřížka článků zajišťuje vysokou cyklickou odolnost, což tyto akumulátory předurčuje pro aplikace, kde dochází k častému a hlubokému vybíjení / cyklování. Akumulátory GOOWEI ENERGY řada DEEP CYCLE jsou velmi vhodné i pro staniční aplikace, kde slouží jako záložní zdroje v režimu „STAND BY“. Obzvláště vhodné jsou tam, kde dochází k častým výpadkům v dodávkách energie nebo tam, kde se baterie hluboce vybíjejí. Optimální životnost pro režim „STAND BY“ je uváděna 10-12 let, což odpovídá kategorii staničních akumulátorů řady „LONG LIFE“. Díky dlouhodobému kontraktu a přímému dovozu ze zakázkové výroby dokážeme tyto kvalitní akumulátory nabízet za velmi příznivé ceny! Výborný poměr cena / kvalita / výkon řadí akumulátory GOOWEI ENERGY řada DEEP CYCLE k nejprodávanějším akumulátorům na trhu. Vlastnosti: • hybridní GEL = elektrolyt je vázán v hybridním gelu (kombinace s AGM) • vyšší maximální vybíjecí proudy • absolutně bezúdržbové (z hlediska doplňování vody) • mnohem delší cyklická životnost než u konvenční zaplavené baterie • při cyklickém provozu nabíjecí napětí 14.5 – 14.9V při teplotě 25°C • při provozu záložního zdroje nabíjecí napětí 13.6 – 13.8V při teplotě 25°C • odolnost proti hlubokému vybíjení (lépe odolává hlubokému vybíjení) • otřesuvzdorné – vibration-proof • nerozlitelný blok – leak-proof, baterie může trvale pracovat pod úhlem náklonu až 90° • nejedná se o nebezpečný produkt kategorie FAA a IATA Cyklická životnost : zhruba 800 cyklů / 50% D.O.D. při 25°C Optimální životnost v režimu „STAND BY“ je 10-12 let při 25°C Akumulátory GOOWEI ENERGY řada DEEP CYCLE jsou určeny především pro následující aplikace: • napájení ELEKTROMOTORŮ (golfové vozíky, rybářské čluny, a další) • OBYTNÉ VOZY (karavany, přívěsy, externí zdroje napájení) • LODĚ, ČLUNY, PLACHETNICE (pro elektromotor i pro napájení spotřebičů na palubě) • SOLÁRNÍ ZAŘÍZENÍ (cyklické nabíjení a vybíjení – sluneční energie kumulovaná v baterii) • MOBILNÍ SYSTÉMY ŘÍZENÍ DOPRAVY, SEMAFORY, VÝSTRAŽNÉ ZNAČENÍ • napájení elektromotorů pro elektrokola, elektroskútry atd.
Trakční baterie VARTA 90Ah, 12V celkem 2ks do karavanu
Trakční baterie vhodná do karavanu nebo i jako startovací nebo jako záloha pro oběhové čerpadlo pro kotle IDEÁLNÍ BATERIE PRO: • OBYTNÉ VOZY, KARAVANY Trakční baterie VARTA Professional Dual Purpose 90Ah Celkem 2 ks stáří cca 1 rok v podstatě nepoužité (stále byli na pulsní udržovací nabíječe ctek) proveden zátěžový test naprosto v pořádku Popis IDEÁLNÍ BATERIE PRO: • OBYTNÉ VOZY, KARAVANY • LODĚ, ČLUNY, PLACHETNICE, apod. • duální technologie Dual Power – baterie je vhodná pro napájení elektrických systémů i startování (krátkodobé vysoké proudové odběry) Cena za kus
Trakční baterie Goowei AGM OTL120-12, 120Ah, 12V
ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Kapacita: 120 Ah Napětí: 12 V Maximální vybíjecí proud: 1100 A Technologie baterie: VRLA-GEL Typ kontaktu: M8 (T3) Stav: nabitý/á Rozměry: 410 x 210 x 175 mm (celková výška 230 mm) Hmotnost: 38 kg Nová trakční baterie, při přepravě se ulomil jeden plastový držák viz. foto. Nemá vliv na funkci, proto je zlevněná. Původní cena 6500 Kč. Osobní odběr.
SolarPanely a Trakční Baterie 100ah za 2999 a 240ah za 6250
Trakční baterie do karavanů 100ah za 2999 a trakční baterie 240ah velká těžká za 6990 pro lodě a karavany mám také solární panely 340w úplně nové za 3999
TRAKČNÍ BATERIE Optima 12V/50Ah/800A (EN)
Použitá, ale v dobrém stavu, měřeno zátěžákem. Cena nové 4600,- Osobní odběr - Brno Slatina. Detailní popis produktu OPTIMA - americký výrobce startovacích a trakčních akumulátorů (autobaterií) nejvyšší kvality. Baterie jsou určeny pro aplikace s nejvyššími nároky. Autobaterie OPTIMA RedTop - hlavní účel: startování motorů základní výhody oproti běžným autobateriím: - až dvojnásobná životnost - kratší čas nabíjení - zcela odolná proti otřesům - 2 až 3x vyšší startovací proud při stejné kapacitě - vyšší výkon v prvních vteřinách startování - zasáknutý elektrolyt - nelze rozlít, absolutně nic neuniká - funguje v jakékoliv pracovní poloze - bez problémů funguje i v extrémních podmínkách (extrémní mrazy, nesnesitelná horka) - velmi nízké hodnoty samovybíjení umožňují bezproblémové dlouhodobé skladování OPTIMA RedTop - moderní design, napohled výjimečná konstrukce. Baterie OPTIMA jsou navrženy tak, aby obstály v nejnáročnějších podmínkách, v žáru pod kapotami nejvýkonnějších motorů, při nízkých teplotách, hluboko pod bodem mrazu. Unikátní technologie Spiralcell (spirálovitě stočené separátory) a AGM (Absorbent Glass Mat) dokonale absorbují elektrolyt a neprodyšně uzavřená a zapouzdřená baterie nepropustí absolutně žádnou tekutinu z nitra článků. Tyto technologie navíc zajišťují perfektní otřesuvzdornost. Baterii lze pak bez problémů používat v jakékoliv poloze, dokonce dnem vzhůru. Díky extrémně nízkým hodnotám samovybíjení, jsou tyto baterie ideální také pro sezónně používané vozy a není třeba baterie v případě dlouhodobé odstávky vozu průběžně kontrolovat a dobíjet. OPTIMA RedTop aplikace: - tuningové vozy - dodávky (vozy autodopravy, taxi, kurýrní a poštovní vozy) - trucky a SUV - vozy 4x4 (terénní, závodní) - stavební stroje (manipulační, nakladače, vibrační desky a válce, atd.) - karavany - sanitní vozy, vozy záchranných složek - generátory elektřiny - zemědělská technika (traktory, kombajny, a další) Výrobcem baterií OPTIMA je americká společnost Clarios (se sídlem v Milwaukee). Tato společnost mimo jiné vyvíjí a vyrábí rovněž autobaterie značky VARTA. Spirálovitá technologie u baterií OPTIMA byla poprvé použita v roce 1969 ve vesmírném programu, v lunárním vozidle.