inzerce, prodej, prodám, bazar

Trailové boty Salomon Xa Pro 3D v8 GTX M L41444400

Kategorie: Boty

Prodám úplně nové a nenošené goretexové trailové boty SALOMON v černo oranžové barvě (night sky/red orange/safari). Nesedí mi velikost, boty mají záruku ještě 21 měsíců !!
Nyní se prodávají za 3.199,-Kč ( prodám je za 1.999,-Kč.
Trailové boty Salomon Xa Pro 3D v8 GTX M L41444400
Podobné inzeráty
Dámská běžecká obuv Salomon Sense Flow, vel. 40 2/3 EU
Prodám běžecké boty Salomon, vel 40 2/3 EU / 8,5 US / 7 UK, nákup 5/2020, párkrát použité, nesedí mi, jen leží ladem ve skříni. PC 2 199,- (přidám doklad o nákupu), nyní 800,-. Prodávám více nepoužívaných bot, při obděru více kusů sleva jistá. Popis: běžecké trailové boty Salomon Sense Flow pro pohodlí vašich nohou v přírodě i ve městě. Boty vám díky své konstrukci padnou jako ponožky, sledují přirozený pohyb vaší nohy a mají řadu prvků pro terénní běh - větší záběr a oporu. Rychlošněrování Quicklace Snadné nazouvání a vyzouvání Pro všechny typy terénu Svařovaný svršek: svrchní konstrukce bez stehů 3D síťovina poskytující maximální prodyšnost Drop: 8 mm
Trailové boty Salomon Speedcross 5 GTX NOVE
Trailové boty Salomon Speedcross 5 GTX disponují vysoce kvalitní nepromokavou membránou Gore-tex přinášející maximální pohodlí a sucho uvnitř i zvenčí. Uvnitř obuvi se nachází tvarovaná stélka OrthoLite, která má anti-bakteriální vlastnosti a pomáhá regulovat zápach. Nově navržená podrážka Contagrip se pyšní vynikající stabilitou a oproti předchozí verzi poskytuje ještě větší grip i trakci. Tato legendární trailová obuv pro technický běh v terénu má progresivní vzhled, širší lamely a lepší fit, které z ní dělají rychlou, krosovou a fashion botu v jednom. Síťová ochrana proti nečistotám Tvarovaná stélka OrthoLite EnergyCell+ Kapsa na tkaničky Svařovaný svršek Původni cena 4 190,-. Velikost UK 8,5, EUR 42 2/3. Nove s visačkou.
Pánské trailové boty Salomon crossover GTX
Prodám půl roku nošené pánské trailové boty Salomon crossover GTX. Prodáváme je, protože syn z nich vyrostl. Velikost 41 1/3, 26 cm stélka. Jsou jen lehce nošené, skoro jako nové.
Dámské trailové běžecké boty Salomon Speedcross 5 GTX W
Prodám dámské trailové běžecké boty Salomon Speedcross 5 GTX W, velikost 40 2/3. 1x vyzkoušeno v terénu, špatná velikost. Cena dohodou. Koupeno 12/2022, doklad k dispozici.
Salomon X Ultra 4 GTX
Prodám nové, nikdy nepoiužité boty SALOMON X ULTRA 5 GTX. Vel. 46 2/3 . Salomon X Ultra 4 GTX je nový model jedné z nejoblíbenějších turistických bot v nabídce značky Salomon. Jedná se o obuv, která v sobě nese ty nejlepší technologie používané při výrobě turistických a běžeckých bot. Skvělá podrážka Contagrip® zvládne pohyb v těch nejnáročnějších podmínkách. Membrána Gore-Tex® vám zajistí celoroční používání i za nepříznivého počasí. Boty jsou velmi stabilní díky technologii Advanced Chassis™, která zajišťuje celkovou stabilizaci chodidla. Nechybí OrthoLite® vložky, které dodávají ještě více komfortu.
Trailové boty Altra Timp 3
Prodám úplně nové, nikdy nenošené trailové boty Altra Timp 3. Pouze vyzkoušené, nesedí mi přes nárt. Velikost 40 Dámské trailové boty Altra Timp 3 jsou trailový bestseller v objemových běžeckých botách na platformě Altra ZeroDrop s širokým patentovaným tvarem špičky. Odolný síťovinový, komfortně polstrovaný a skvěle padnoucí svršek s reflexními prvky má asymetrické šněrování, které lépe fixuje nohu v botě. Při sebězích tak nedochází k nežádoucímu sklouzávání nohy do špičky a zamezí se tím otlakům prstů. Strukturovaná a flexibilní podešev DuraTread zajišťuje skvělý kontakt s podložkou, stabilitu a jistou trakci na různých površích. Samozřejmostí je technologie 4-Point GaiterTrap, která udrží písek a kamínky mimo botu. Typ: každodenní trénink, orientační běh, méně náročný horský terén, město Podloží: lesní stezky, lesoparky, štěrk Hmotnost: 253 gramů (velikost 40) Vyvýšení (drop): 0 mm