inzerce, prodej, prodám, bazar

Trailové boty Hoka One One M Speedgoat 4 vel. 40

Kategorie: Turistika, horolezectví

Použité 3x, nevyhovuje velikost

- prodyšný svršek ze síťoviny
- širší přední část boty
- gumová podrážka Vibram® Megagrip

V případě zájmu prosím pište do mailu
Trailové boty Hoka One One M Speedgoat 4 vel. 40
Podobné inzeráty
Hoka one one Bondi blk 44 2/3
Prodam boty Hoka Bondi Blk, minimalne pouzite, bohuzel mi bota nesedi. Porizeno 11/2022, faktura, puvodni cena 3050, necham za polovic.
Trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex velikost 45,5
Prodám trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex. Původní cena 3990 Kč. Jsou ve skvělém stavu, jen párkrát vyzkoušené venku. Vel. 45,5, délka vnitřní vložky 29,5 cm. Roclite je vybroušeným diamantem mezi krosovými botami. Velkou zásluhu na tom má především skvěle navržená podešev, která poskytuje vynikající grip a zároveň velmi dobrou životnost. Nová generace ROCLITE 315 s nepromokavou membránou Gore-tex posouvá tento standard ještě o úroveň výš díky obohacení podešve o nobelovou cenou ověnčený grafén. Kontakt prosím mailem, číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.
Turistické/trailové hole Salomon Sense NOVÉ
Hole Salomon Sense L40561000 - black/blue - nové, nepoužité, karbonové, Running/trailové hole Salomon Sense. Hmotnost 120 g. K dispozici velikosti: 115 cm, 120 cm, 125 cm, 130 cm. PC: 2 290 Kč. Hůlky carbonové ultra lehké.
Trailové boty Dynafit Feline SL - lime punch/fjord vel.41
Trailová obuv Dynafit Feline SL je model pro technické traily s lehkým, rychlým a hbitým pohybem. Pánská trailová obuv Dynafit Feline SL je ideální do blátivého a rozbředlého terénu, abyste nemuseli zpomalovat. Běžecké boty Dynafit jsou optimální kombinací lehkosti a technologií, které vás při běhu podpoří. zcela nové v krabici, velikost 41
Dámské trek boty Salomon XT Asama GTX vel.39 1/3
Trailové goretexové boty. Top stav. Mají rychloutahování.Stélky měří 25,5 cm. Pc.2800.-Dámská obuv Salomon XT Asama se strategicky umístěnou textilní části na svršku a ochranou pevnou gumovou částí v oblasti prstů. vysekávaná pěna OrthoLite gumová ochrana paty syntetická ochrana špičky kapsička na tkaničky límec: lisovaná polyuretanová pěna rychlošněrování Quicklace umožňuje utažení obuvi jedním pohybem Sensifit dodává pohodlí a přesně obepne a ochrání vaši nohu podešev Contagrip pro optimální záběr na různorodém povrchu
Nesmeky Nortec Nordic z nerezové oceli, velikost 35 – 39
Prodám ultralehké rychloupínací nesmeky značky Nortec vyrobené z elastomeru propojeného s nášlapnou konstrukcí z nerezové oceli pod botou realizovanou kombinací řetězových prvků a spojek, zelená barva, včetně kompaktního pouzdra z technického a funkčního materiálu, 21 osmimilimetrových dlouhých hrotů maček, rovněž všechny další kovové součásti z nerezové oceli, ideální především pro běžecké aktivity, vynikající přilnavost k botě, rychlé nazutí, lze nosit na turistické boty, ale i na trailové běžecké boty, hmotnost pouze 290 gramů, silikonový elastomer testovaný až do - 60 ° C, 3x použité. Z důvodu zakoupení malé velikosti 2 zadní spojky na každém kusu poškrábány, jinak bez jakéhokoli poškození.