inzerce, prodej, prodám, bazar

Trailové boty Columbia

Kategorie: Boty

Pánská trailová obuv Columbia BAJADA III. Nové - velikost na botě EU43, ale reálně tak EU41,5. Délka stelky 26,5 cm.
Trailové boty Columbia
Podobné inzeráty
Trailové boty Altra Timp 3
Prodám úplně nové, nikdy nenošené trailové boty Altra Timp 3. Pouze vyzkoušené, nesedí mi přes nárt. Velikost 40 Dámské trailové boty Altra Timp 3 jsou trailový bestseller v objemových běžeckých botách na platformě Altra ZeroDrop s širokým patentovaným tvarem špičky. Odolný síťovinový, komfortně polstrovaný a skvěle padnoucí svršek s reflexními prvky má asymetrické šněrování, které lépe fixuje nohu v botě. Při sebězích tak nedochází k nežádoucímu sklouzávání nohy do špičky a zamezí se tím otlakům prstů. Strukturovaná a flexibilní podešev DuraTread zajišťuje skvělý kontakt s podložkou, stabilitu a jistou trakci na různých površích. Samozřejmostí je technologie 4-Point GaiterTrap, která udrží písek a kamínky mimo botu. Typ: každodenní trénink, orientační běh, méně náročný horský terén, město Podloží: lesní stezky, lesoparky, štěrk Hmotnost: 253 gramů (velikost 40) Vyvýšení (drop): 0 mm
Pánské běžecké boty Columbia MONTRAIL F.K.T., vel. 41
Kvalitní pánské trailové boty Columbia Montrail F.K.T. (Fastest Known Time) vhodné na dlouhé běhy v terénu. Vršek z bezešvého textilu se zpevňovacími prvky je odolný, prodyšný a poskytuje dokonalou oporu. Elastický materiál perfektně padne na každou nohu a vnější pata z TPU ji doslova zamkne na svém místě. Ultralehká mezipodešev nabízí maximální úroveň tlumení a prvotřídní komfort. Poslední model s výškou zdvihu 18 mm na patě a 10 mm na špičce má vestavěnou ochrannou vrstvu TrailShield™ a pod ní měkkou, reaktivní TPU pěnu, která pohlcuje nerovný terén a dává noze stabilitu. Gumová podešev se 4mm vzorkem zajišťuje odolnost a přilnavost na suchém i mokrém povrchu. Boty jsou nové, nenošené, velikost 41.
Dámské běžecké boty Altra Lone Peak 6 - vel. 41nové
Prodám NOVÉ trailové boty - jen vyzkoušené, nesedí velikost. Nabízím zde než je budu vracet. Osobní předání Jihlava/Telč nebo pošlu. Dámské trailové boty se širokou špičkou. Kouzlo Lone Peaků spočívá ve velmi široké špičce FootShape™, která nijak netlačí na prsty a příčnou klenbu a umožňuje tak přirozenou funkci chodidla. Toto ocení hlavně lidé se širokým chodidlem, či uživatelé barefootů, kteří ale v přírodě dávají přednost vyššímu tlumení. Jedná se o čistě trailovou obuv. O perfektní záběr se stará nová podešev MaxTrac s technologií TrailClaw™. Tlumení obstarává EVA pěna s výškou 25 mm v celé délce boty.
Trailové boty Salomon Xa Pro 3D v8 GTX M L41444400
Prodám úplně nové a nenošené goretexové trailové boty SALOMON v černo oranžové barvě (night sky/red orange/safari). Nesedí mi velikost, boty mají záruku ještě 21 měsíců !! Nyní se prodávají za 3.199,-Kč ( prodám je za 1.999,-Kč.
Pánské trailové boty Salomon crossover GTX
Prodám půl roku nošené pánské trailové boty Salomon crossover GTX. Prodáváme je, protože syn z nich vyrostl. Velikost 41 1/3, 26 cm stélka. Jsou jen lehce nošené, skoro jako nové.
Trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex vel. 45,5
Prodám trailové boty Inov-8 Roclite G 315 Gore-tex. Původní cena 3990 Kč. Jsou ve skvělém stavu, jen párkrát vyzkoušené venku. Vel. 45,5, délka vnitřní vložky 29,5 cm. Roclite je vybroušeným diamantem mezi krosovými botami. Velkou zásluhu na tom má především skvěle navržená podešev, která poskytuje vynikající grip a zároveň velmi dobrou životnost. Nová generace ROCLITE 315 s nepromokavou membránou Gore-tex posouvá tento standard ještě o úroveň výš díky obohacení podešve o nobelovou cenou ověnčený grafén. Kontakt prosím mailem, číslo je smyšlené, aby nebylo zneužito. Podívejte se i na mé ostatní inzeráty.