inzerce, prodej, prodám, bazar

TRADÍČNÍ PATCHWORK

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Kniha je v češtině a má 160 stránek. Je to vzorník originálních motivů v černo-bílé a barevné kombinaci pro představu ke tvoření od prostírání do dek.
TRADÍČNÍ PATCHWORK
Podobné inzeráty
Patchwork
Vše, co potřebujete vědět, chcete-li vytvořit patchwork nebo oděvy, doplňky a různé maličkosti do domácnosti krásně zdobit prošíváním a aplikacemi. Veselá zástěra, pruhovaná nákupní taška, polštář pro mazlíčka, polstrovaný přehoz, obal na album, halenka s aplikací, parádní pásek, květovaná šála, letní top s krajkovým motivem – to je jen výběr z módních doplňků. Postupy jsou popsané krok za krokem a 20 půvabných projektů na stránkách stolního kalendáře zhotovíte hravě. Bazarová kniha, v dobrém stavu.
PATCHWORK
Kniha je v češtině , má 110 strá pro začínající patchworkářky ,od pomůcek po druhy patchworku a ukázkou práci českých patchworkařek
PATCHWORK
150 předloh na dětské prošívané přikrývky. Kniha je v češtině a zvládnou i začátečnici. Má 120 stránek
SVĚŽÍ PATCHWORK
Kniha je v češtině a hodí se i pro začínající pachworkářky. Vše krásně popsané od začátku včetně návodu a šablon. Kniha má 120 stránek.
KOUZELNÝ PATCHWORK
V knize najdete více než 100 doplňku od penězenek, prostírání, ubrusu do tašek, taštíček, zástěr a dek včetně návodu a šablon, má 150 stránek a hodí se jako dárek
Jessica Alexandrakisová: Nápaditý patchwork
"Šijte na dovolené, na pláži, na chatě, v autobusu či ve vlaku, kdekoli mimo domov. Šicí stroj nebudete potřebovat! Navíc originální ruční práce se cení. Seznámíte se s nezbytnými pomůckami k ručnímu prošívání neboli quiltování, technikami, návrhy výrobků, přehledem vzorů v 38 barevných kombinacích. Podle podrobných návodů ušijete přehoz na pohovku, pouzdro na notebook, polštáře, kosmetickou taštičku, kabelu nebo cestovní deku." Kniha je v dobrém stavu, jen jeden rožek je lehce ohnutý.