inzerce, prodej, prodám, bazar

Tomík hledá fenečku.

Kategorie: Psi

Ahoj ,jmenuji se Tom ,ale říkají mi Tomík.Jsem šikovný,čistokrevný,zdraví Maltezáček. Jsou mi skoro 4 roky a hledám k sobě fenečku ,která by se mnou udělala víc takových pejsků.

Vše telefonicky a po domluvě na čísle 077370. Uškrtová K.
Tomík hledá fenečku.
Podobné inzeráty
Hledá se kamarádka
Dobrý den, hledám pro svého 9 letého psa border kolie kamarádku. Chtěla bych fenečku s PP nejlépe bílého švýcarského ovčáka, ale i zlatý retrívr nebo border kolii. Pejsky rozhodně množit nehodlám, takže fenečku dám kastovat. S fenečkou bych chtěla dělat canisterapii u seniorů (ldn, dd aj.), takže vím, že bude muset být nejklidnejší/nejkontaktnější z vrhu. Pro štěňátko bych si mohla přijet poslední týden v květnu. Případně bych se mohla stavit i na návštěvu před samotným odběrem, jak mi to služby dovolí (pracuji jako zdravotní sestra v lázních). Pejsek bude hlavně venkovní, máme velký dvorek, ale to neznamená, že by nemohl do domu. Prosím pište emaily případně sms a já vás kontaktuji.
Nádherná Gamora k adopci
Přirozená, nezávislá, rozvážná, silná, vůdčí, milá a naprosto odzbrojující Gamora. Je to holka se silným jménem, ale říkáme ji prostě Gami, což nám připomíná gumového medvídka. Což ona na jednu stranu je, na druhou dokáže bojovat za své názory a principy, ale s pozitivním přístupem je vždy otevřená diskusi a diplomatické debatě. K cizím lidem je vlídná, ale nepotrpí si na důvěrnosti, když Vás však pozná, rozvrtí ten svůj rotíkový zadeček v rytmu samby a radost z ní přímo tryská. Má moc milé a upřímné oči, které Vám vždy otevřeně říkají, jak se cítí, zda se bojí a co by potřebovala. Na vodítku chodí úplně ukázkově, venku je klidná a nezajímá se o lumpárny v okolí. Nerozhodí ji děti, kola ani jiní psi. Dobře vychází i s fenami, ale je zvyklá být boss a dělat ramena, tedy si s ní rozumí submisivnějšími jedinci. Ve psí smečce ona udává tempo a určuje, kolik pozornosti může páníček věnovat ostatním, hlídá hračky a všechno dění. Je čistotná, ale některé věci si potřebuje označkovat, váží si svého pelíšku i hraček a na nějaké demolice už jí neužije. A když jsme u těch hraček, ty moc miluje, obzvláště pokud pískají, šustí a kladou odpor. ZDRAVOTNÍ STAV: Gami je zdravá holka, která nabírá svalovou hmotu a shazuje nadbytečný tuk, brzy z ní bude výstavní rotvice. Po nějakých šarvátkách má jizvičky po těle a poškozený ušní boltec, ale vypadá to, že s trochou péče a čištění ouška to nebude nic vážného. Je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Gami se hodí do rodiny, která hledá silného a osobitého psa s názorem. Hledá lidi, kteří jí pomazlí, budou si užívat její každodenní pohodovost, ale dokáží i správně odhadnout, jaké situace je třeba řešit opatrně a s rozvahou. Třeba taková návštěva veterináře a složitější manipulace je nutná dělat s náhubkem. Gamorka není žádný terminátor, ale zavrčí si, ukáže zub, aby dala najevo, že ji něco bolí. Na druhou stranu dokáže pro svého pána vydržet hodně a snaží se neprotestovat, ale cizímu člověku by se nežinýrovala vysvětlit, kde jsou její hranice. Doporučujeme ji pouze k jemným psům podobné velikosti a do rodiny bez dětí. Vztah s jinými zvířaty nemáme vyzkoušený, ale nebude asi ani lovec, ani milovník fauny. Není náročná ohledně bytové dispozice, nepotřebuje zasklený balkón ani výhled na údolí, chce prostě jen domov a hledá ty správné lidi, se kterými pak půjde kamkoliv. Pokud bude Gamora Vaše krevní skupina, a v jejím případě nejde o plemeno, ale o něco mezi páníčkem a psem, pak se Vám zaryje tak hluboko do srdce, že ji nebude chtít nikdy pustit ze svého života. V případě zájmu o adopci rotvinky Gamory Vás poprosíme o zaslání e-mailu na Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Gamince nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a doml
Belgický grifonek
Prodám černou fenečku s PP, stáří 3 měsíce, bude mít kompletní očkování, je odchovaná v bytě a již se začíná venčit venku. Oba rodiče jsou šampioni. Fenečku nabízím jako domácího společníka, ne na chov, bude menšího vzrůstu. Odběr možný od 31.3.
Yorkshire
Nabízím k prodeji štěně fenečku Yorkshire teriér malého vzrůstu. K odběru od 18. března. Fenečka se narodila 18.1.2023. Cena za fenečku 15 000,-Kč Štěně fenečka je očkováná, čipováná, odčervená a po veterinární kontrole. Bez PP. K nabídce už je jen jedna fenečka
Koupím do dvou ročku Fenečku.
Zdravím chtěla bych koupit fenečku může být do 2 ročku . Chci do bytu a na procházky. Za rozumnou cenu nabídněte. Předem děkuji za nabídky. Pište na meil nebo SMS. Nejsem pořád u mobilu.Ja se vam ozvu. Děkuji předem.
Darujeme fenečku
Darujeme fenečku do dobrých rukou . Má 8 měsíců. Je to kříženec pudla s jezevčíkem. Vzali sme si ji dočasně. Je čipovana, očkovaná .Vyžadují pouze náklady za veterinu.Cizich lidí se boji ze začátku, potřebuje čas . S pejsky vychází ale vybírá si ;) . V případě zájmu pošlu foto.