inzerce, prodej, prodám, bazar

Toaletní stolička (taburet)

Kategorie: Ostatní nábytek

Toaletní stolička (taburet)
Podobné inzeráty
Prodám stůl pro modeláž nehtů, taburet a křeslo
Prodám set: použitý stůl pro modeláž nehtů, taburet pro obsluhu a křeslo pro zákaznici. Stůl: imitace buku, rozměr: 126 x 57 cm, výška: 80 cm. Původně vyrobeno na zakázku včetně elektrického rozvodu a odsávání. Odsávání je nefunkční. Taburet bílý, zachovalý. Křeslo: béžové, nosnost: 150 kg, zachovalé. Pouze vlastní odvoz. Možno prodat i jednotlivě: stůl: 2 700,- Kč, taburet: 800,- Kč, křeslo: 1 000,- Kč. Na případné dotazy rád odpovím.
Stolička
Jasanová stolička. Ručně vyráběná. Důvod prodeje : není místo . Je to má stolička kterou jsem vyráběl ve škole. Dával jsem si záležet. Pouze osobní předání . Peníze při předání . Při koupi dvou stoliček cena 1000kč Tel: Děkuji.
Taburet
Taburet z bezpečnostních pásů, plněný polystyrenovým jádrem obaleným molitanovými deskami, o rozměru 49 cm x 49 cm a výšce 38cm. Potah je z recyklovaných bezpečnostních pásů, které už nemohou dále sloužit pro bezpečnost v našich vozidlech. Taburet lze umístit jak v interiéru, tak v pergole.
TOALETNÍ STOLEK S KULATÝM ZRCADLEM A OSVĚTLENÍM BÍLÝ
Dvě velké zásuvky na kvalitních pojezdech umožní uložit všechny kosmetické potřeby na jednom místě. Praktickým doplňkem je osvětlení, které oceníte v ranních i večerních hodinách. barva: bílá rozměry stolku ŠxVxH: 80x130,5x40 cm rozměry stoličky ŠxVxH: 32,5x45,5x32,5 cm materiál: horní deska MDF + dřevěné nohy s gumovými kryty praktické osvětlení - součástí balení je jedna žárovka navíc polstrovaná stolička součástí balení 2x šuplík pro uschování kosmetických přípravků a šperků snadná montáž !!POŠKOZENÁ HORNÍ DESKA VZ. FOTO!! Poštovné 150kč. Originální cena produktu je 6959kč. kod produktu: RDT11W
Toaletní křeslo
Prodám HERDEGEN toaletní křeslo pevné BEST ´UP XXL koupeno 12.1.2023 nové nepoužité Toaletní křeslo slouží pro toaletu v blízkosti lůžka pacienta s omezenou hybností. Odstranitelné sedátko usnadňuje čištění. Nočník je možno odstranit přes sedátko ze vzpřímené polohy. Boční vyjímání nádoby. Tento model je určen pro bariatrické pacienty. Má větší rozměry a vyšší nosnost. Technické údaje: Maximální hmotnost uživatele : 160,0 kg Hmotnost výrobku 9,5 kg Výška sedáku 52 cm Celková šířka 87 cm Šířka sedáku 65 cm Materiál: sedáky - překližka, pěna, vinyl - barva modrá madla a nočník - umělá hmota rám - ocel
Stolička
cena včetně poštovného Stolička ze smrkového dřeva - masiv deska 44 x 36cm , výška 23cm