inzerce, prodej, prodám, bazar

Toaletka se zrcadlem + psací stůl

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám toaletku se zrcadlem a malou zásuvkou, zdobenou mosaznými prvky, rozměr oválné desky 44x70 cm, celková výška 140 cm, naklápěcí zrcadlo. Stůl výška 78 cm, deska 115 x 62 cm. Vhodné do dětského pokoje. Kovová konstrukce, deska lamino. Celkem 1600,- Kč. Možno i jednotlivě: stůl 1000,- Kč, toaletka 1000,- Kč.
Toaletka se zrcadlem + psací stůl
Podobné inzeráty
Stůl se zrcadlem / toaletní stolek / toaletka
Stůl se zrcadlem / toaletní stolek / toaletka Nápisy jsou pouze jednoduché nálepky. Lze snadno odstranit. Top stav! Osvětlení ze dvou stran! Velmi kvalitní detailní zrcadlo! Původně využíváno na zkoušení brýlí, čoček.. skvělé i pro vizážisty. Rozměry: Stůl: délka 100cm, výška 85cm, hloubka 50 cm. Nádstavec se zrcadlem: délka 100cm, výška 95 cm. Máme 2 kusy. Cena 1200 Kč / kus.
Starožitná toaletka se zrcadlem a bočnímí zrcadly.
Prodám starožitnou toaletku se zrcadlem a bočními zrcadlovými křídly. Masivní dřevo, vyřezávané dřevěné úchyty ve tvaru květů, má zdobené zásuvky i boční skříňky. Zrcadla jsou originál se šikmou fazetou. Středové zrcadlo je vyšší, s horním obloukem. Boční zrcadla v křídlech jsou obdelníková. Originální kousek a velmi zachovalý stav, nepoškozená, vyjma patiny středového zrcadla a popraskaného vrchního skla na pravém stolku. Toto sklo je popraskané již od roku 1930. Skla na stolcích jsou pevná, drží i při manipulaci, i to popraskané na pravém stolku. Pod skly stolků jsou krajkové bílé dečky. Toaletka byla svatebním darem v roce 1925. Cena 7 000,- Kč.
Prodám psací stůl s nástavcem a kontejnerem-studentský
Prodám psací stůl včetně šuplíku a 2 poliček s výsuvem na klávesnici, šířka 110 cm, výška 72cm, hloubka 60 cm. Nástavec na psací stůl šířka 110 cm, výška 52 cm, hloubka 40 cm. Nástavec je ke stolu připojený na zadní straně 2 plocháči viz poslední foto. Kontejner ke stolu na kolečkách, šířka 35 cm, výška 72 cm, hloubka 60 cm, kontejner je stejné výšky i hloubky jako psací stůl, tzn. lze jím prodloužit pracovní plochu. Vše v pořádku. Osobní odběr Praha - východ. cena 3000,-Kč
Ratanová toaletka NOVÁ
Ratanová toaletka se zrcadlem a dvěma šuplíky. Nová nepoužívaná , pouze osobní převzetí nebo možno zajistit po dohodě odvoz.
Toaletka 2 stolky s ovalnym zrcadlem
Starozitná toaletka. Broušené oválné zrcadlo. 2 nocni stolky a mramorem. Vady: Chybi uchytka vysuvu castecne oderky
Nábytek do pokoje na míru
Prodám zachovaly nábytek ze dřeva vyrobený na míru. Součástí setu je obrovská šatník skříň, psací stůl ve tvaru L s policemi, televizní stolek, a dvě postranní police či knihovna. Nejraději bych to prodala v cele sadě ale bude záležet na domluvě. Stůl: délka 270cm a 178cm, šířka 60cm, výška 79cm. Skříň se zrcadlem: délka 180cm, výška 230cm, hloubka 60cm. Velikost polic na stole: šířka 210cm, výška 120cm. Skříňky pod stolem: výška 67cm, šířka 40cm. Psací stůl se skládá z 9 části. Všechno se dá rozložit, kromě L stolu.