inzerce, prodej, prodám, bazar

Tělesa zářivek

Kategorie: Vybavení dílen

Nsbízím pouzžitá tělesa zářivek s trubicemi.
Tělesa zářivek
Podobné inzeráty
Zářivky
Zářivková tělesa včetně dvou zářivek Phillips 2x36W ,celkem mám dva kusy. Cena za kus i s trubicemi 500,- Při koupi obou kusů nechám oba dva dohromady za 800,-
Nová žářivková tělesa včetně zářivek
Prodám nové žářivkové těleso. Nepoužité, v původním orig. balení. Český výrobce Modus, typ LLX436AL. Včetně trubic Osram. INTERIÉROVÉ MŘÍŽKOVÉ SVÍTIDLO (zářivkové těleso) MODUS LLX436AL Svítidlo pro přisazenou nebo závěsnou montáž pro použití v kancelářích, školách, obchodech, apod. EL.VÝSTROJ: kompenzované s tlumivkou EEI=B, standartní provedení MATERIÁL SVÍTIDLA: ZÁKLADOVÁ DESKA - práškově lakovaný plech MŘÍŽKA - parabolická, vysoce leštěný hliník s matnými příčnými lamelami STUPEŇ KRYTÍ: IP20 Jedná se o: Mám 5 kusů. Cena 500,-Kč za kus. Cena za všechny 2300,-Kč. Pouze osobní odběr.
2 ks zářivkové těleso 3 trubice. Délka tělesa 130 cm.
viz foto. zabaleno v originál krabici. Délka tělesa 130 cm, 400 Kč/ks. plus případná pošta. na dobírku neposílám. kontakt SMS.
Zářivky
Nabízím 3 ks starších, použitých, funkčních a kompletních zářivek 2 x 36W. Cena za ks 80,- Kč
Prodám zářivky
Prodám zánovní zářivky s chromovou mřížkou, na dvě zářivky, včetně zářivek 120cm, jdou do nich vložit i nové led zářivky. K dispozici 20 kusů. Pouze osobní odběr v Benešově.
Zářivky 120 cm
Prodám cca 28 ks zářivek 120 Cm i se startery za 20 Kč / kus