inzerce, prodej, prodám, bazar

Tlakový hrnec 6L Tefal 5 secure

Kategorie: Ostatní

Tlakový hrnec Secure 5 od společnosti Tefal je vybaven 5 bezpečnostními pojistkami. Tlakový hrnec tvoří hlavní část z nerezavějící oceli 18/10 a poklice, která poskytuje rovnoměrné rozložení tepla. Je vhodný pro všechny varné desky včetně indukce. původní cena 2199kč
Tlakový hrnec 6L Tefal 5 secure
Podobné inzeráty
Tlakový hrnec Banquet Premium Dark Brown 5l
Prodám úplně nový nepoužitý nerezový tlakový hrnec PREMIUM DARK BROWN 5 l, je opatřen pákovým uzávěrem, dvěma ventily a sendvičovým dnem. Tlakový hrnec má moderní barevné prvky na uzávěru a rukojeti v matově hnědé barvě. Hrnec je určen pro všechny typy sporáků. Bez záruky, při rychlém jednání sleva. Prosím o kontakt přes mail.
Pojistný ventil pro tlakový hrnec Tescoma
Nový pojistný ventil tlakového hrnce firmy Tescoma Bio Exklusive + Originální, vhodný na všechny tři obsahy. Popis Pracovní ventil pro: - Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 4.0 l (701704) - Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 6.0 l (701706) - Tlakový hrnec BIO EXCLUSIVE+ 7.5 l (701708)
Tlakový hrnec 6l Tefal
Tlakový hrnec 6l Tefal. Odstiple madlo. Nemá vliv na funkci.
Nádobi Zepter
Nizký hrnec 24cm+poklička Vysoký hrnec+pařáček 24cm Vyšší hrnec 20cm+poklička Nižší hrnec 20cm+poklička s korunkou,určeny na tlakový hrnec Servirovací misa Nádobí je použivané.
Hrnec Tefal
Prodám hrnec Tefal včetně poklice na všechny sporáky (viz foto), průměr 24cm, objem 5,2 litrů, hrnec je nový v originálním balení
Parní hrnec
Parní hrnec Tefal (500kč či dohodou), 900W. Praktický parní hrnec určený pro ty, kteří chtějí vařit zdravě. Vaření v parním hrnci je rychlejší než-li klasické vaření. Hrnec se skládá ze tří nádob na vaření a odnímatelného roštu. Stav vody lze sledovat na vnějším ukazateli a v případě potřeby lze vodu jednoduše doplnit. Používání usnadní také časový spínač. 3 patra a vyjímatelné rošty základna hrnce je pochromovaná 60-minutový časovač výkon: 900 W celkový objem: 9 l vybavení: turbo prstenec, nádoba na rýži, nálevka na vodu vaření signalizuje světelný indikátor automatické vypnutí vnější dolévání vody ukazatel hladiny vody odnímatelná mřížka koše "Stop" funkce kompaktní uložení hmotnost: 1,75 kg rozměry (V x Š x H: 27,4 x 36,5 x 23 cm).